Γιάννενα: Είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε το ΠΟΤΑΜΙ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Γιάννενα: Είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε το ΠΟΤΑΜΙ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Σε μία συμβολική χειρονομία προχωρά το ΠΟΤΑΜΙ όσον αφορά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου καθώς αντί κατάθεσης στεφάνου προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών για τους συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη. 
Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:
Η 28η Οκτωβρίου είναι μια μέρα εθνικής υπερηφάνειας. Είναι η μέρα που μια χώρα, ενωμένη, όρθωσε το ανάστημά της απέναντι στον ιταλικό φασισμό. Είναι η μέρα που στην Ευρώπη ο πόλεμος, ανάμεσα στη δημοκρατία και τον ολοκληρωτισμό, άρχισε να ισορροπεί. 
Είναι η μέρα που πατεράδες και οι παππούδες μας, άφησαν την ειρηνική ζωή για να υπερασπιστούν τη χώρα και τις οικογένειές τους. Είναι η μέρα που η Ελλάδα έδειξε ότι ένας αποφασισμένος λαός μπορεί να επιτύχει μεγάλους στόχους.
Η Τοπική Ομάδα Το Ποτάμι Ιωαννίνων εκφράζει το βαθύ σεβασμό του προς όλους όσους θυσίασαν τις ζωές και τα νιάτα τους πολεμώντας για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας και πιστεύει ότι αποτελούν, ακόμη και σήμερα, πηγή έμπνευσης για την κοινωνία μας.
Το  ΠΟΤΑΜΙ δεν θα ακολουθήσει τις διαδικασίες των παλαιών κομμάτων. Ο Σεβασμός και η Τιμή που αρμόζει τόσο στους ήρωες του αλβανικού έπους, όσο και στα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας που βίωσε η πατρίδα μας, δεν περιορίζεται σε ένα δάφνινο στεφάνι, πράξη την οποία τιμούμε, αλλά δεν βρίσκουμε επαρκή απέναντι στην κοινωνία που μετρά τον 6ο χρόνο ύφεσης.
Γι αυτό τιμάμε το σπουδαίο «ΟΧΙ» των προγόνων μας με την  κατάθεση ειδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπώλειο Ιωαννίνων, με ένα συμβολικό «ΟΧΙ στην αναλγησία και  στην αδιαφορία» απέναντι στους συμπολίτες μας που σήμερα έχουν ανάγκη την βοήθεια και την αλληλεγγύη μας.
vimanews.gr


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε το ΠΟΤΑΜΙ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4764008459684603170
item