Γερμανοί ξάφριζαν μαγαζιά και οχήματα στην Κέρκυρα Γερμανοί ξάφριζαν μαγαζιά και οχήματα στην Κέρκυρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γερμανοί ξάφριζαν μαγαζιά και οχήματα στην Κέρκυρα

Γερμανοί ξάφριζαν μαγαζιά και οχήματα στην Κέρκυρα

Οι δύο αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στο νησί διέπραξαν τρεις κλοπές από τις 14 ως τις 25 Μαρτίου.

Πίσω από τρεις κλοπές που είχαν γίνει πριν από έξι μήνες στην Κέρκυρα, κρύβονταν δυο νεαροί Γερμανοί οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο νησί. Μάλιστα, είχαν κρατήσει μέρος των αντικειμένων που είχαν κλέψει από ένα τουριστικό κατάστημα και τις δύο τσάντες που είχαν αρπάξει από σταθμευμένα αυτοκίνητα!

Οι τρεις κλοπές, που είχαν διαπραχθεί από τις 14 ως τις 25 Μαρτίου, εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος των δύο Γερμανών ηλικίας 28 και 33 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Όσα κλοπιμαία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Στον ίδιο εισαγγελέα υποβλήθηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Παλαιοκαστριτών σε βάρος ενός 19χρονου Αλβανού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα ποδήλατο που είχε κλαπεί στις 10 Αυγούστου από την περιοχή του Ύψου στην Κέρκυρα. Το κλεμμένο ποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γερμανοί ξάφριζαν μαγαζιά και οχήματα στην Κέρκυρα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 3110894600750749795
Σχόλια
item