Ρόδος: Σύλληψη Βρετανού για αποπλάνηση ανηλίκων

Ρόδος: Σύλληψη Βρετανού για αποπλάνηση ανηλίκων

Συνελήφθη εχθές το πρωί από αστυνομικούς της Ρόδου, 60χρονος Άγγλος που διέμενε στο νησί και ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων, μεταξύ των οποίων και της ίδιας του της κόρης.

Ο κατηγορούμενος δεν είχε εμφανιστεί προχθές ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθεί, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την άμεση σύλληψή του.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός κατηγορείται ότι έχει αποπλανήσει την ανήλικη κόρη της πρώην φίλης του, την ίδια του την κόρη για χρονικό διάστημα 15 μηνών, ενώ φέρεται να έχει κάνει έρωτα και με το άψυχο σώμα ενός εννιάχρονου κοριτσιού την περίοδο που εργαζόταν ως νεκροθάφτης.


Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης με αφορμή έρευνα της Ίντερπολ, η οποία και ενημέρωσε τις ελληνικές διωκτικές αρχές για τον 60χρονο και τις συνομιλίες που φέρεται να είχε στο «chat», όπου και είχε αναφερθεί στα όσα διέπραξε στην Αγγλία τα προηγούμενα χρόνια. 


Τον Ιανουάριο του 2013 έγινε έρευνα στο σπίτι του 60χρονου στο χωριό Καλυθιές όπου διέμενε, και βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα ψηφιακός δίσκος και δύο σκληροί δίσκοι.

Τα ευρήματα στάλθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, βρέθηκαν 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων, 57 εκ των οποίων ήταν μοναδικά και επτά αντίγραφα, τα οποία δημιουργήθηκαν και αποθηκεύτηκαν το χρονικό διάστημα από τις 21 Απριλίου 2011 έως τις 8 Ιανουαρίου 2013 με εξαίρεση δύο αρχεία.

Επίσης, βρέθηκαν 33 αρχεία να απεικονίζουν ημίγυμνα ανήλικα άτομα σε διάφορες στάσεις, τα οποία και φέρονται να εστάλησαν σε άλλους χρήστες.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρόδος: Σύλληψη Βρετανού για αποπλάνηση ανηλίκων
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5970796627842829130
item