Γιάννενα: Τρεις εκδηλώσεις από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού Γιάννενα: Τρεις εκδηλώσεις από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τρεις εκδηλώσεις από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού

Γιάννενα: Τρεις εκδηλώσεις από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού
Τρεις εκδηλώσεις, πραγματοποιεί το επόμενο διάστημα, ο Τομέας Υγείας του Παιδιού και της Παιδιατρικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Η πρώτη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 π.μ. στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνδιοργάνωση με την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β' Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού». 
Πρόκειται για την 5η Ημερίδα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης για την ορθή χρήση τεχνολογιών από τα παιδιά & τους εφήβους. (Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευτικούς).
Η δεύτερη είναι η 26η επιστημονική εκδήλωση «Κοινά Παιδιατρικά Νοσήματα: Η πρόκληση της διάγνωσης και αντιμετώπισης» και θα λάβει χώρα στις 15-16 Οκτωβρίου. Έναρξη το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και  ώρα 18:00, στην Αίθουσα Λόγου & Τέχνης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Η εκδήλωση που έχει γίνει πια θεσμός, απευθύνεται κυρίως στο μάχιμο παιδίατρο αλλά και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων καθώς και στους φοιτητές της Ιατρικής Σχολής και το νοσηλευτικό προσωπικό. Σκοπός της είναι να επιμορφώσει τον ιατρικό κόσμο πάνω σε τρέχοντα παιδιατρικά θέματα.

«Σε αυτό το διήμερο θα επικεντρωθούμε στους τομείς της γαστρεντερολογίας, δερματολογίας, λοιμώξεων, εμβολίων, αιματολογίας, αλλεργιολογίας, καρδιολογίας, νεογνολογίας, νεφρολογίας, πνευμονολογίας και ξένων σωμάτων στο αναπνευστικό», όπως σημειώνεται στην πρόσκληση.
Τέλος, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 09:30-15:30, θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, η 1η Ημερίδα Ενημέρωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΛΙΖΑ. Απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Τρεις εκδηλώσεις από τον Τομέα Υγείας του Παιδιού
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6191116081691922137
Σχόλια
item