Άγριο κράξιμο στη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη» Άγριο κράξιμο στη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριο κράξιμο στη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη»

Άγριο κράξιμο στη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη»
Πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη σήμερα, 3 Οκτωβρίου, και δέχτηκε την πιο σκληρή κριτική.
Η Νάνσυ Νικολαϊδου, με αφορμή το χειρόγραφο μήνυμα που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν από την Ελένη Μενεγάκη, την «σχολίασε» μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος και την έκανε ένα με το πάτωμα.
xeirografo
xeirografo
Συγκεκριμένα η τηλεκριτικός έγραψε:
«Μετά τα ιδιόχειρα σημειώματα του Τσόρτσιλ, του Νίτσε και της Κάλλας έμελλε να ζήσουμε τη στιγμή που θα περάσει στην ιστορία και το ιδιόχειρο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη. 
Ως γνωστό τα… γραπτά μένουν! Ναι, η Ελένη «θυμήθηκε» τώρα στα προεόρτια της πρεμιέρας της πως υπάρχουν και δημοσιογράφοι μέσα από τους οποίους θέλησε να επικοινωνήσει τη νέα της «τσαχπινογαργαλιά».
Γιατί η γνωστή παρουσιάστρια θυμάται τους δημοσιογράφους μόνο όταν εκείνη το θέλει και το χρειάζεται. 
Διαφορετικά, αδιαφορεί παντελώς για τα ΜΜΕ (και με τον πιο άκομψο τρόπο…), γι’ αυτό και το μόνο που κάνει είναι που και που να προχωρά σε συνεντεύξεις… αλά καρτ, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της!Άλλωστε, έτσι κάνουν οι απανταχού… βασίλισσες. Θα μου πείτε δικαίωμά της. 
Όμως, αλήθεια αδιαφορεί για τα Μέσα; Η Ελένη θα είχε χτίσει την καριέρα της αν δεν υπήρχαν τα περιοδικά; Θα ήταν στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής επικαιρότητας αν δεν τη φωτογράφιζαν ασταμάτητα οι παπαράτσι; 
Αν δεν τη φιλοξενούσαν ασταμάτητα στις ιλουστρασιόν σελίδες τους τα life style έντυπα; Αν δεν «ανέβαζαν» διαρκώς κείμενα για εκείνη όλα τα sites; 
Από την άλλη, βέβαια, και όλοι οι… απλοί θνητοί δημοσιογράφοι διατηρούν το δικαίωμα να μη λειτουργούν σε γραφείο Τύπου της Ελένης, να αντιλαμβάνονται τις επικοινωνιακές τακτικές της και να κρίνουν τη… βασίλισσα.» 
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άγριο κράξιμο στη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα: «Μας θυμάται μόνο όταν μας έχει ανάγκη»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8623021359013775049
Σχόλια
item