Ελένη Ράντου: Μιλά για την κατάσταση της χώρας! Ελένη Ράντου: Μιλά για την κατάσταση της χώρας! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Ράντου: Μιλά για την κατάσταση της χώρας!

Ελένη Ράντου: Μιλά για την κατάσταση της χώρας!
Συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Ράντου, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην οικονομική δυσφορία στην οποία βρίσκεται και η ίδια.
  -Σας αντιπάθησαν κάνοντας την διαφήμιση για τη ΔΕΗ;
«Κάποιοι ψυχάκηδες ίσως. Δεν δίνω και πολλή σημασία όμως, δεν μπορώ να στέκομαι πίσω από νευρώσεις. Και σίγουρα δεν με προσέβαλε αυτό που έκανα» τόνισε στο monopoli.
-Το μετανιώσατε μετά τις αντιδράσεις;
«Όχι. Δεν ξέρω αν το ξανάκανα αλλά δεν το μετάνιωσα. Καταρχάς είχα μπροστά μου μια μεγάλη παραγωγή και χρειαζόμουν τα χρήματα. Κατά δεύτερον, μέσα σε αυτό το μπάχαλο του τι είναι η ΔΕΗ κι αν ευθύνεται ο οργανισμός που κόβεται το ρεύμα σε νοικοκυριά, ή τελικά η ΔΕΗ είμαστε εμείς, δεν έχω πάρει απαντήσεις. Σίγουρα, αν ήθελα να προφυλάξω το image μου δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με μια κρατική επιχείρηση. 
Θέλω όμως, να δηλώσω ότι η ΔΕΗ πρέπει να είμαστε εμείς, να είναι ένας κρατικός, ελληνικός οργανισμός. Οπότε όταν μου προτάθηκε η συμμετοχή στη διαφήμιση, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παιχνίδι της απαξίωσης της προκειμένου να μπουν κι άλλοι κερδοφόροι οργανισμοί στην αγορά για να πουλούν ρεύμα.
Κι αν έπρεπε κάτι να παλέψω θα ήταν για να φύγουν όλα τα βάρη από το τιμολόγιο της ΔΕΗ που την έχει κάνει ένα τέρας, ώστε το τέρας να πουληθεί πιο εύκολα.»
-Η σκέψη ότι η ΔΕΗ ταυτίζεται με το κομμένο ρεύμα σε σπίτια φτωχών ανθρώπων δεν σας κράτησε έξω από αυτό;
«Μα δεν κόβει το ρεύμα η ΔΕΗ, το κόβει το κράτος. Είναι σαν να λέμε ότι για τον ακριβό καφέ πρέπει να κατηγορήσουμε τον καφετζή. Είναι εύκολο να κατηγορούμε ανέξοδα· δεν φταίει η ΔΕΗ λοιπόν, φταίει ένα κράτος που λειτουργεί σαν γκάνγκστερ. Η μεγαλύτερη μαφία αυτή τη στιγμή είναι το κράτος. Παίρνει τα πάντα και δεν δίνει τίποτα. Προσωπικά περιμένω επιστροφή φόρου 60.000 ευρώ και δεν ξέρω αν θα την πάρω ποτέ πίσω.»
-Σε μια εποχή ισοπέδωσης των πάντων μήπως είμαστε και σε αναζήτηση αποδιοπομπαίων τράγων;
«Πολύ εύκολα.»
-Είναι πιο εύκολο να κατηγορηθεί η Ράντου κι όχι ο Τσίπρας;
«Ακόμα και τον Τσίπρα δεν ξέρω αν μπορώ να τον κατηγορήσω γι’ την συνθήκη. Μπορώ να τον κατηγορήσω γιατί είπε πολλά ψέματα. Αν δεν ήξερε τι τον περιμένει πρέπει να ήταν αφελής. Αν πάλι, ήξερε είναι ψεύτης.

Για την συνθήκη όμως, δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Τσίπρα, είναι ένα πράγμα που μας υπερβαίνει. Τα χρήματα προορίζονται να μαζευτούν σε πολύ λίγα χέρια κι από την άλλη έχεις μια Ελλαδίτσα που δεν μπορεί να βάλει όρους. Το να εκτονώνεσαι σε μια Ράντου και σε έναν Τσίπρα δεν ωφελεί. Πρέπει να  πας στην ουσία του θέματος.»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Ράντου: Μιλά για την κατάσταση της χώρας!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1639906003483343661
Σχόλια
item