Ελένη Μενεγάκη: Ψώνια για την μικρή Μαρίνα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή! Ελένη Μενεγάκη: Ψώνια για την μικρή Μαρίνα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Ψώνια για την μικρή Μαρίνα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!

               Ελένη Μενεγάκη: Ψώνια για την μικρή Μαρίνα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!
Το καλοκαίρι τελείωσε και επίσημα για την Ελένη Μενεγάκη, μιας και την Δευτέρα 3/10 επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις!
Η παρουσιάστρια μπορεί αυτό το διάστημα να τρέχει όλη μέρα προκειμένου να ετοιμάσει την εκπομπή της, ώστε να βγουν όλα τέλεια, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ τα 4 παιδάκια της. Όπως έχει πει και η ίδια: «Πάνω από όλα είμαι μάνα…».
425916
O φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια να ψωνίζει για την μικρή Μαρίνα και τις άλλες 2 κόρε της, Βαλέρια και Λάουρα από γνωστό πολυκατάστημα! 
Η Ελένη θέλειε ο χειμώνας να βρει τα κορίτσια της με τα καλύτερα συνολάκια… Και το πέτυχε!
425913
Σχεδόν αμακιγιάριστη και αχτένιστη βγήκε εμφανίστηκε στα μαγαζιά εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Όχι μόνο για το πόσο άνετη και χαλαρή είναι, αλλά και για το πόσο αδυνατισμένη επέστρεψε από τις διακοπές της.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της και η Ελένη Μενεγάκη έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνη και παραπάνω θα λέγαμε!
425910
Δεν σταμάτησε να κοιτάει ρούχα, ανάμεσα στα ροζ και γαλάζια φορεματάκια ήταν ξετρελαμένη η παρουσιάστρια ζητώντας από την πωλήτρια να της δείχνεις συνεχώς κι άλλα για την μικρή της Μαρίνα, όπου είναι και η μεγάλη της αδυναμία!
425912
Τα έλεγε η Ελένη αλλά δεν την άκουγε κανείς! Ο έρωτας την ομορφαίνει, και μέρα με την ημέρα όλοι το καταλαβαίνουμε…
Youweekly.gr
425910

425913

Epirusblog Gr
5 of 5
               
Ελένη Μενεγάκη: Ψώνια για την μικρή Μαρίνα λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή!
Epirusblog Gr
5 of 5
               
show biz 17049347761004985
Σχόλια
item