Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της στην πρεμιέρα για τον Μάκη Παντζόπουλο Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της στην πρεμιέρα για τον Μάκη Παντζόπουλο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της στην πρεμιέρα για τον Μάκη Παντζόπουλο

menegaki-tsoulis
Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη, όπως κάθε σεζόν, επεφύλασσε αρκετές εκπλήξεις και διασκεδαστικές στιγμές για το τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια εμφανώς ανανεωμένη έκανε την είσοδό της στο πλατό και μας παρουσίασε σταδιακά τους νέους της συνεργάτες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Τσούλης, ο μάγειρας που αντικατέστησε τονΒασίλη Καλλίδη στην κουζίνα της Ελένης.
Ο σεφ, ο οποίος βρισκόταν μέχρι πέρσι στο δυναμικό της Τζένης Μπαλατσινού, θα μαγειρεύει στην εκπομπή του Alpha. Κατά τη διάρκεια της πρώτης του δημιουργίας, η παρουσιάστρια έδειχνε απίστευτα ενθουσιασμένη!
Ο Γιώργος Τσούλης, έδειχνε ιδιαίτερα άνετος και η Ελένη είπε: «Κάπως με ακουμπάει αυτό το αγόρι. Θα πω ένα ευχαριστώ στην κουμπάρα Τζένη. Δύο γνωριμίες μου έκανε και οι δύο πιάσαν πολύ τόπο!»
«Τη μία τη βλέπουμε», της είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την παρουσιάστρια να απαντά με νόημα«Εεε, και την άλλη την έχετε δει!». Όπως είναι γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού ήταν αυτή που γνώρισε την παρουσιάστρια, με το Μάκη Παντζόπουλο και έκτοτε ο έρωτάς τους εξελίχθηκε σε μία σχέση απόλυτης αγάπης!
Δείτε το απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή.


Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της στην πρεμιέρα για τον Μάκη Παντζόπουλο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8410769933510181926
Σχόλια
item