Γιάννενα: «Γιατρός» χωρίς πτυχίο και άδειες δεχόταν ασθενείς!

Γιάννενα: «Γιατρός» χωρίς πτυχίο και άδειες δεχόταν ασθενείς!
Παρίστανε τον… γιατρό ένας 51χρονος στα Γιάννενα, δεχόταν ασθενείς, τους παρείχε υπηρεσίες, πληρωνόταν κανονικά, έκοβε και αποδείξεις! 
Όλα αυτά χωρίς να διαθέτει ούτε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ούτε άδεια λειτουργίας ιατρείου.
Κανείς δεν ξέρει πόσοι πολίτες πέρασαν απ’ τα… χέρια του ώσπου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, βάζοντας τέρμα στην παράνομη δραστηριότητά του.
Είχε και «ιατρείο»!
Ούτε καν πτυχίο ιατρικής δεν διέθετε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ο οποίος συνελήφθη στα Γιάννενα κατηγορούμενος για απάτη και για παράβαση του Κώδικα Ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος. 
Οι αστυνομικοί έκαναν… τσακωτό τον δράστη στον χώρο που χρησιμοποιούσε ως ιατρείο, όπου δεχόταν τους ανυποψίαστους ασθενείς, οι οποίοι φυσικά δεν κοιτούσαν αν έχει άδεια για τις υπηρεσίες που τους παρείχε, οι οποίες είχαν να κάνουν με τη φυσική ιατρική και αποκατάσταση.
Σκευάσματα, σύριγγες…
Στην κατοχή του και ύστερα από έρευνα στον χώρο του «ιατρείου» βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.129 αμπούλες και έξι γυάλινα φιαλίδια με σκευάσματα, 592 βελόνες βελονισμού και 26 σύριγγες, το χρηματικό ποσό των 340 ευρώ, αλλά κι ένα μπλοκ απόδειξης παροχής υπηρεσιών.
Ο συλληφθείς «φυσιοθεραπευτής» επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.
proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Γιατρός» χωρίς πτυχίο και άδειες δεχόταν ασθενείς!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2427320995724085318
item