Οι ρομαντικές διακοπές θα καταστρέψουν τη σχέση σου Οι ρομαντικές διακοπές θα καταστρέψουν τη σχέση σου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι ρομαντικές διακοπές θα καταστρέψουν τη σχέση σου

Οι ρομαντικές διακοπές θα καταστρέψουν τη σχέση σου

Ειδικά αν αυτές θα είναι οι πρώτες σου διακοπές με τον καλό σου στην αρχή της σχέσης σας...

Έχετε κανονίσει μαζί με το ταίρι σου ταξιδάκι και ήδη φαντάζεσαι να κάτσεις μαζί του μπροστά από το τζάκι, να σου πει γλυκόλογα, να φας πολύ, να έρθει το σεξ, να ξεκουραστείς στην αγκαλιά του και άλλα πολλά που είναι γνωστά. 


Οκ, συμφωνούμε ότι αυτή η φάση είναι πολύ ωραία, αλλά όχι όταν πρέπει να γίνουν! Όταν βγαίνουν από μόνα τους και όταν είναι κάτι που θέλουν και οι δυο μόνο τότε αξίζει. Διαφορετικά αν τον βάλεις να ανάψει τζάκι με το ζόρι, θα σε πετάξει μέσα για προσάναμμα.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Liligo.com έκανε ένα πείραμα και τα αποτελέσματα μας τάραξαν. Έστειλε 20 ζευγάρι για ρομαντικές διακοπές (με όλα τα έξοδα πληρωμένα οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν υπήρχαν πολλά περιθώρια για γκρίνιες) και τα 12 από τα 20 ζευγάρια κατάφεραν να τσακωθούν και να γυρίσουν πίσω με μούτρα! 


Τα κορίτσια ήθελαν να συμβούν όλα τα παραπάνω ο κόσμος να χαλάσει και τα αγόρια από την πίεση ήθελα να φύγουν!

Οπότε αν σκοπεύεις αυτή τη χουχουλιάρικη περίοδο να φύγεις με το ταίρι σου φρόντισε να τον αφήσεις να πάρει τις πρωτοβουλίες του κι αν δεν γίνουν μερικά από όσα περίμενες δεν χάλασε ο κόσμος! Σημασία έχει να πας ξανά ταξιδάκι μαζί του και όχι να γυρίσεις βρίζοντας!

Πηγή
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι ρομαντικές διακοπές θα καταστρέψουν τη σχέση σου
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7133641409713989816
Σχόλια
item