Απιστία: Ναι είναι αυτό που νομίζεις Απιστία: Ναι είναι αυτό που νομίζεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Απιστία: Ναι είναι αυτό που νομίζεις

Απιστία: Ναι είναι αυτό που νομίζεις

Η απιστία, αν και είναι αθέμιτη και μη αποδεκτή - ανήκει στις «Δέκα Εντολές» άλλωστε - είναι μια κατάσταση που απασχολεί τις ανθρώπινες σχέσεις και φέρνει δυσάρεστα αποτελέσματα.

Οι πειρασμοί στον έξω κόσμο είναι δεκάδες. Ο μύθος θέλει βέβαια τις γυναίκες να κρατούν γερά τα ηνία στο σπορ αυτό, αλλά είναι γεγονός ότι και ο ανδρικός πληθυσμός ενδίδει και υποκύπτει σε αυτούς.

Ποια είναι όμως τα σημάδια της απιστίας;

-Οι σεξουαλικές περιπέτειες μεταξύ σας «παγώνουν» για αρκετό διάστημα. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που βρίσκουν την ικανοποίηση σε ξένη αγκαλιά. Η φύση βλέπεις των αντρών είναι τέτοια που δεν χωράει περικοπές.

-Αλάνθαστο στοιχείο αποτελούν και οι εκθαμβωτικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Ο υπέρμετρος καλλωπισμός προφανώς αποσκοπεί στον εντυπωσιασμό.

-Η απόσταση ασφαλείας από προσωπικούς λογαριασμούς, κωδικούς, αντικείμενα όπως το κινητό ή ο υπολογιστής, ακόμα και από την παρέα είναι δείγμα διάθεσης για απόκρυψη δεδομένων.

-Busy από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ; Η απάντηση είναι διπλή: Είτε προσπαθεί να σε αποφύγει γιατί σε έχει βαρεθεί είτε μοιράζεται το χρόνο του με κάποια άλλη παρουσία.
Epirusblog Gr
5 of 5
Απιστία: Ναι είναι αυτό που νομίζεις
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5929770043106286422
Σχόλια
item