Άρτα: Οι διοικούντες δεν ορρωδούν προ ουδενός! Άρτα: Οι διοικούντες δεν ορρωδούν προ ουδενός! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι διοικούντες δεν ορρωδούν προ ουδενός!

Άρτα: Οι διοικούντες δεν ορρωδούν προ ουδενός!
Ντροπή και αίσχος! Αντί να βγουν και να συγχαρούν, παράλληλα με τις ευχαριστίες, τους γιατρούς, τους λένε, χωρίς αιδώ, ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες, επειδή ήρθε απ' το πουθενά, ένας διοικητής και τάχα έκανε την οργάνωση και τον συντονισμό! 
"Παρά τη μεγάλη αύξηση που παρατηρείται στην κίνηση των ασθενών, το νοσοκομείο έχει επιτύχει να εξυπηρετεί, σήμερα, όλα τα περιστατικά άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις"! Καλά διαβάσατε.... Το Νοσοκομείο Άρτας, εξυπηρετεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, όλα τα περιστατικά!
Το επαναλαμβάνουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει άνθρωπος και ειδικά ασθενής ή συνοδός ασθενούς, που έτυχε να βρεθεί τους τελευταίους μήνες στον χώρο αυτό και να μην είδε την τραγική κατάσταση, που επικρατεί. 
Όμως πρόκειται για ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου, η οποία είναι προκλητική και τραγική, μιας και δεν σέβεται το αυτονόητο. Τη νοημοσύνη των πολιτών, οι οποίοι δεν επιτρέπουν σε κανένα, έστω και να αποπειραθεί να την υποτιμήσει!
Η άθλια ανακοίνωση, με την οποία επιχειρείται να ωραιοποιηθεί η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο, επιχειρεί και μία ακόμη αθλιότητα: "Χάρη στην οργάνωση και το συντονισμό από την πλευρά της διοίκησης και στις φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το νοσοκομείο καταφέρνει να εξυπηρετεί ασθενείς που καταφθάνουν από όλο το νομό Άρτας αλλά και από τους γύρω νομούς, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα".
 nosokoma-00-a
 Αυτοί οι άνθρωποι, οι διοικούντες το Νοσοκομείο Άρτας, αποδεικνύεται πως δεν ορρωδούν προ ουδενός! Δεν διστάζουν ακόμη και να υποτιμήσουν το φιλότιμο των γιατρών, οι οποίοι απλήρωτοι τις περισσότερες φορές, είναι εκεί, για έναν και μοναδικό λόγο. 
Να σταθούν δίπλα στον άνθρωπο που τους έχει ανάγκη. Και έρχεται ο ρεβανσιστής του κερατά, για να πει πως ο γιατρός προσφέρει, όχι επειδή αυτό επιβάλλει η συνείδησή του, αλλά επειδή προέκυψε "η οργάνωση και ο συντονισμός", απ' την πλευρά της νέας διοίκησης!
Ντροπή και αίσχος! Αντί να βγουν και να συγχαρούν, παράλληλα με τις ευχαριστίες, τους γιατρούς, τους λένε, χωρίς αιδώ, ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες, επειδή ήρθε απ' το πουθενά, ένας διοικητής και τάχα έκανε την οργάνωση και τον συντονισμό.
Ας αντιπαρέρθουμε την υποτίμηση των ιατρών, είναι οι ίδιοι ικανοί να απαντήσουν και πρέπει να απαντήσουν, γιατί κατ' αυτόν τον τρόπο, θα ικανοποιήσουν και το λαϊκό αίσθημα. Οι πολίτες έχουν δει τι συμβαίνει και δεν μπορούν να ανεχθούν την αμετροέπεια, όσων θέλουν να δείξουν ότι υπάρχουν.
Έχουμε την αίσθηση, ότι και απ' τους γιατρούς, θα προκύψει η απάντηση και για όσα άλλα περιέχονται στην κατάπτυστη ανακοίνωση.
"Το Γ.Ν. Άρτας δεν αντιμετωπίζει ελλείψεις σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό", αναφέρει η ανακοίνωση και φυσικά, ως ανοηταίνοντες που είναι οι συντάκτες της, θα περιμένουν να βρουν και ευήκοα ώτα, για να τους ακούσουν! 
Και να τους ακούσουν και να τους πιστέψουν, θα χρειαστεί μόνο μια επίσκεψη στο Νοσοκομείο, για να καταλάβουν και αυτοί, οι ελάχιστοι, πως οι διοικούντες, το μόνο που κατάφεραν στο Νοσοκομείο, είναι να λένε ψέματα...

Υπάρχει αποτέλεσμα, με τα ψέματα;
Απλή λογική χρειάζεται... Το σύνολο της δημόσιας υγείας, τελεί υπό πρωτόγνωρη κρίση και απ' αυτή δεν θα μπορούσε να εξαιρεθεί η Άρτα... Αντίθετα, τα προβλήματα της δημόσιας υγείας στην Άρτα, είναι πολλαπλάσια του μέσου όρου, αν λάβει κανένας υπ' όψιν του, ότι χρειάστηκαν πέντε ολόκληροι μήνες, για να αντικατασταθεί η λυχνία του αξονικού τομογράφου!
Σε τέτοιες περιπτώσεις κρίσης, αν ανατρέξουμε στην ελληνική ιστορία, θα δούμε ότι την κάθε περιοχή την έσωσε η ειλικρινής συνεργασία όλων, ώστε να προκύψει το καλύτερο της προσφοράς όλων.
Στην προκειμένη περίπτωση, αντί με ειλικρινή συνεργασία και αναγνώριση της προσφοράς, έρχονται οι λογικά επιζητούντες την συνεργασία και λένε στον προσφέροντα ιατρό, πως αν δε σε είχα συντονίσει ΕΓΩ, δεν θα έκανες τίποτα απολύτως... Και το σημαντικότερο ακολουθεί: Περιμένουν απ' τους γιατρούς, να κάνουν το κάτι παραπάνω, για να ξαναβγούν αυτοί και να πουν, πως επειδή τους συντονίσαμε σωστά, εμείς...
"Σκοτωθείτε, να δοξαστώ", έλεγαν κάποιοι γελοίοι στρατηγοί, σε κρίσιμες περιόδους της ιστορίας μας...
Πηγή: http://gnomiartas.gr/
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Οι διοικούντες δεν ορρωδούν προ ουδενός!
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 6693097039656240350
Σχόλια
item