"Μπρούσκο": Μία πρόταση γάμου, ένα μεγάλο "όχι" και μία απαγωγή-σοκ!

Μπρούσκο: Μία πρόταση γάμου, ένα μεγάλο όχι και μία απαγωγή-σοκ!

Οπως θα παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της ελληνοκυπριακής σειράς του ΑΝΤ1 (καθημερινά στις 9.00 μ.μ.) ο Σήφης και η Μελίνα δίνουν νέα κατάθεση στην αστυνομία. 

Ο αστυνόμος τους «στριμώχνει» με ερωτήσεις και ο Σήφης αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει με επιθετική γραμμή, γεγονός που τρομάζει ακόμα περισσότερο τη Μελίνα. Ο Αντρέας συναντιέται όλο και πιο συχνά με την Αναστασία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του από τα νύχια του Αλκιβιάδη. 

Η απόφαση του Νεκτάριου να καλέσει τον Διαμαντή για φαγητό θα εξαγριώσει τον Αχιλλέα και τον Ματθαίο και θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς μεταξύ τους. 


Η Χρυσάνθη επιπλήττει τη Δήμητρα και της ζητάει ν’ αφήσει ελεύθερο τον Νεκτάριο, εφόσον δεν μπορεί να ξεπεράσει ερωτικά τον Πάτροκλο. Εν τω μεταξύ η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει έντρομη ότι η νταντά που προσέλαβε έχει εξαφανιστεί μαζί με το μωρό της.

Προκειμένου ο Σήφης και η Αναστασία να αποδεχτούν τη Χρυσάνθη, ο Παύλος της προτείνει να παντρευτούν. Στο μεταξύ η Αλεξάνδρα είναι τρομοκρατημένη από την εξαφάνιση του μωρού της και η αστυνομία στην Κύπρο έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να το βρει. 

Ο Παύλος νιώθει πολύ προσβεβλημένος από την άρνηση της Χρυσάνθης να τον παντρευτεί, ενώ ο Αχιλλέας βρίσκει και πάλι έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει στη Μελίνα για μια ακόμα φορά πόσο ερωτευμένος εξακολουθεί να είναι μαζί της.
 
Ο Ροκάκης κάνει ξανά την εμφάνισή του κι αυτήν τη φορά τη λύση αποφασίζει να τη δώσει ο Αχιλλέας, ο οποίος δεν διστάζει να τον κυνηγήσει αγνοώντας τον κίνδυνο που διατρέχει. Στην προσπάθειά του να τον ακινητοποιήσει τραυματίζεται με μαχαίρι. 

Ο Μηνάς φτάνει στο σημείο και σπεύδει να βοηθήσει, ο Ροκάκης όμως καταφέρνει να τους ξεφύγει, ενώ η αστυνομία εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον συλλάβει.


 
Η Αναστασία φαίνεται να έχει ψυχρανθεί από την παράξενη στάση του Αλέξη και να έρχεται πιο κοντά με τον Ανδρέα, ενώ ο Παύλος μοιράζεται την ανησυχία του με τον Σήφη, πως η κόρη του φλερτάρει και με τους δύο άντρες από αντίδραση για τον Ματθαίο. 

Ο Αλκιβιάδης χτυπάει την πόρτα του Σήφη, αφού περνώντας από το σπίτι του, βλέπει το αυτοκίνητο της Αλκηστης παρκαρισμένο έξω. 

Ο Σήφης παρασύρει τον Αλκιβιάδη έξω απ’ το σπίτι, αφήνοντας μέσα κρυμμένη την Αλκηστη. Η μεγάλη αγάπη του Αχιλλέα βάζει σε μπελά τη Μελίνα, όταν για ένα καρούμπαλο που ανακαλύπτει στο κεφάλι της την τραβολογάει στα νοσοκομεία.

Παρ’ όλα αυτά η Μελίνα ξεκινάει δυναμικά στο οινοποιείο των Ματθαίων.
Ο Παύλος κι η Αναστασία βλέπουν τον Ανδρέα να βγαίνει έξαλλος απ’ το γραφείο του Αλκιβιάδη και εκπλήσσονται. Τα νέα που μεταφέρει ο Σήφης στον Αχιλλέα είναι άκρως δυσάρεστα κι οι δύο άντρες αποφασίζουν από κοινού να κρύψουν τα πάντα από τη Μελίνα.
 
Τέλος, η Στεφανία δίνει στον Σήφη το ημερολόγιο της Αγγελικής. Εκείνος μένει εμβρόντητος διαβάζοντας το περιεχόμενό του, αφού γράφει για τη χρήση ναρκωτικών καθώς και για τον δολοφονημένο άντρα και την εμπλοκή της Μελίνας και του ιδίου.
epirusblog.gr
5 of 5
"Μπρούσκο": Μία πρόταση γάμου, ένα μεγάλο "όχι" και μία απαγωγή-σοκ!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6306747374114175845
item