«Να το πάρεις το κορίτσι»; Ο Ολάντ... δεν ακούει και δεν παντρεύεται την Γκαγιέ! «Να το πάρεις το κορίτσι»; Ο Ολάντ... δεν ακούει και δεν παντρεύεται την Γκαγιέ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Να το πάρεις το κορίτσι»; Ο Ολάντ... δεν ακούει και δεν παντρεύεται την Γκαγιέ!

«Να το πάρεις το κορίτσι»; Ο Ολάντ... δεν ακούει και δεν παντρεύεται την Γκαγιέ! - Κεντρική Εικόνα
Αντιστέκεται ο Φρανσουά Ολάντ και δεν θέλει να νυμφευτεί την επίσημη ερωμένη του, την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.
Στο βιβλίο που κυκλοφορεί σήμερα για τη ζωή του Γάλλου προέδρου, υπό τον τίτλο: "Un président ne devrait pas dire ça" (Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε ποτέ να το πει αυτό) αποκαλύπτονται διάφορες πτυχές της ζωής του. Όπως, για παράδειγμα, το γεγονός ότι επιμένει στο εργένικο καθεστώς!
«Αυτή είναι μια όμορφη γυναίκα, ένα καλό κορίτσι», «είναι αξιοθαύμαστη ...  επέδειξε απόλυτη διακριτικότητα στην ιστορία με την Βαλερί Τριερβελέρ», είπε ο Ολάντ στους δύο δημοσιογράφους που υπογράφουν το βιβλίο.  Ο Ζεράρ Νταβέτ και ο Φαμπρίς Λομ είναι οι συγγραφείς του βιβλίου και δημοσιογράφοι της εφημερίδας Le Monde.  
«Η Ζουλί προσπαθεί να έχει τη ζωή της , όμως δεν είναι εύκολο», υποστηρίζει ο Γάλλος πρόεδρος, με τη σχέση τους να χρονολογείται από το 2013. Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας, ο Ολάντ απάντησε: «Όχι δεν θα το έλεγα».
Όσο για τις νυχτερινές συναντήσεις του με την Γαλλίδα ηθοποιό στην περίφημη Rue du Cirque στο Παρίσι, o Φρανσουά Ολάντ παραδέχεται ότι αυτό συνολικά έγινε δώδεκα φορές. 
Και στην ερώτηση αν θα επισημοποιήσει τη σχέση αυτή, ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχεται ότι η Γκαγιέ  θα το ήθελε αλλά ο ίδιος αρνείται: «Δεν θα υπάρξει επισημοποίηση», υπογραμμίζει ο Γάλλος πρόεδρος.
Για την Βαλερί Τριερβελέρ, ο Ολάντ είπε ότι έχει εμμονή με την Σεγκολέν, την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.  
Λίγους μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, στις 450 σελίδες του βιβλίου αναφέρεται επίσης ότι, σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017 περάσει ο ηγέτης των Ρεπουμπλικανών, Νικολά Σαρκοζί και η ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, ο Ολάντ θα ψήφιζε τον τέως πρόεδρο της Γαλλίας. 
Epirusblog Gr
5 of 5
«Να το πάρεις το κορίτσι»; Ο Ολάντ... δεν ακούει και δεν παντρεύεται την Γκαγιέ!
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 7005213293558760270
Σχόλια
item