Ήπειρος: Αναγκαία η «συνάντηση» με την Εγνατία Ήπειρος: Αναγκαία η «συνάντηση» με την Εγνατία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Αναγκαία η «συνάντηση» με την Εγνατία

Ήπειρος: Αναγκαία η «συνάντηση» με την Εγνατία
Την επιτακτική αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της μελέτης για το βόρειο τμήμα του Ε65, ώστε να «συναντήσει» την Εγνατία Οδό, επισημαίνει με απόφασή της και η ΠΕΔ Ηπείρου.
Η συνεδρίαση της διοίκησης της ΠΕΔ το μεσημέρι της Παρασκευής έθεσε επί τάπητος το θέμα που αποτέλεσε αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο εβδομάδες στα Τρίκαλα, με την κατάθεση διαφορετικών απόψεων και θέσεων, σχετικά με την προοπτική ολοκλήρωσης της μελέτης.
Η ΠΕΔ Ηπείρου ζητά την ολοκλήρωση της μελέτης και καλεί το υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να δοθεί λύση για την οριστική χάραξη και φυσικά για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.
Από την πλευρά του Δήμου Ιωαννιτών, ο Γ. Παπαδιώτης που συμμετείχε στη σύσκεψη επισήμανε την αναγκαιότητα κοινής στάσης και αντιμετώπισης των τοπικών φορέων στο θέμα, αφού ο χρόνος πιέζει όπως είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η πιθανότερη εκδοχή είναι η επέκταση της σύμβασης παραχώρησης και όχι κάποια νέα δημοπράτηση.
Στη συνεδρίαση τοποθετήθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γ. Λώλος και ο Β. Βλέτσας από τον Δήμο Ιωαννιτών και την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, η οποία, υπενθυμίζεται, ότι τάσσεται υπέρ της πρότασης χάραξης του πρώην βουλευτή κ. Καλογιάννη.
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Αναγκαία η «συνάντηση» με την Εγνατία
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 805027187737626858
Σχόλια
item