Άρτα: Δηλαδή τι επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση; Άρτα: Δηλαδή τι επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Δηλαδή τι επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση;

Άρτα: Δηλαδή τι επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση;
Θύμα επίθεσης αδέσποτου σκύλου, πήγε στο Δημαρχείο, να ζητήσει παρεμβάσεις, για τον κίνδυνο των αδέσποτων και έλαβε την απάντηση, πως δεν επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση! 
Το γεγονός. Την Παρασκευή στις 23 του μήνα το πρωί, στις 6,30, θα ξεκινούσε το τουριστικό λεωφορείο, για την εκδρομή, που είχε προγραμματίσει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων νομού Άρτας, για διάφορες πόλεις της Εύβοιας.
Το ραντεβού είχε δοθεί στο παρκινγκ, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο. Καθώς φτάνουν, οι πρώτοι εκδρομείς, ένα τεράστιο λευκό σκυλί, άρχισε να δείχνει τις... προθέσεις του... Οι εκδρομείς, πέντε έξι που ήταν εκείνη την ώρα εκείνη, ομολογούν πως φοβήθηκαν, αλλά δεν είχαν τι άλλο να κάνουν και περίμεναν εκεί στον χώρο. 
Την ανάγκη φιλοτιμία εποίησε, μια κυρία της συντροφιάς και έριξε στο επικίνδυνο αδέσποτο, κάποια μπισκότα που είχε μαζί της, με την ελπίδα πως θα το... εξευμενίσει. Το αδέσποτο πήγε πιό πέρα τα μπισκότα και επανήλθε δριμύτερο!
Την ώρα που έφτασε το λεωφορείο, άρχισε να το ακολουθεί και να γαυγίζει, ξαναδείχνοντας και τις προθέσεις του. Παρέμεινε εκεί γαυγίζοντας και όταν άρχισαν οι εκδρομείς, επιτέθηκε σε εκδρομέα, που ανέβαινε την σκάλα, για να εισέλθει στο λεωφορείο. 
Ευτυχώς δεν προκάλεσε τραύματα, γιατί κατάφεραν οι άλλοι εκδρομείς, να το απομακρύνουν, με κίνδυνο και οι ίδιοι, όπως λένε.
 panteloni-skilos-00-a
 Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική. Είναι το σημείο του παντελονιού, που φορούσε ο εκδρομέας. Φαίνονται χαρακτηριστικά οι τρύπες, που έκανε ο σκύλος! Τόσο να γίνει, που θα έλεγαν οι παλιότεροι...
Η συνέχεια. Εξόχως ενδιαφέρουσα, δείχνει κατά τον καλύτερο τρόπο, την επαίσχυντη λογική και την πλήρη ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής. Το θύμα της επίθεσης, απευθύνεται στον Δήμο Αρταίων, για να ζητήσει, να ληφθούν μέτρα, γιατί κινδυνεύει ο κόσμος. 
Τον παραπέμπουν σε κάποιον υπάλληλο, ο οποίος χωρίς περιστροφές της είπε, πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί δεν το επιτρέπει η φιλοζωική! Όπως το διαβάζετε... -Δηλαδή, η σωματική ακεραιότητα των πολιτών της Άρτας, για να υφίσταται, πρέπει να το επιτρέψει η φιλοζωική οργάνωση;
Ωραία λογική, αλλά ας μας συγχωρέσουν οι φιλόζωοι, των οποίων δημιουργήματα, είναι οι αγέλες αδέσποτων σκύλων...
Η λογική τους, είναι πέρα για πέρα φασιστική, γιατί μια δράκα ανθρώπων, που βρήκαν την ταμπέλα του φιλόζωου, για να πλασαριστούν στην κοινωνία, δεν μπορούν να κάνουν κουμάντο σε ολόκληρη την πόλη, η οποία έχει συντεταγμένα όργανα, για να λάβουν αποφάσεις και πρωτίστως, να προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα των πολιτών.
[Άντε να μην αναφερθούμε, στην τιμηθείσα απ' την φιλοζωική οργάνωση, για την αγάπη της προς τα σκυλιά. Η οποία μαζεύει τα σκυλιά στον δρόμο έξω απ' το σπίτι της και τάχει για να κάνει εντύπωση. Αν τα αγαπούσε, θα τα έβαζε μέσα στο σπίτι της και θα τα πρόσεχε. Αυτή είναι η φιλοζωία;]
Να τελειώνουν τα ψέματα... Η δημοτική αρχή, πρέπει να λάβει τα μέτρα της. Η εικόνα και μόνο των αδέσποτων, σε κάθε σημείο της πόλης τρομάζει τους πάντες, κυρίως ανήμπορους να αντιδράσουν. 
Και δεν μπορεί να κυριαρχεί ο τρόμος, για την πόλη, επειδή έτσι το θέλουν δέκα περίεργοι τύποι, οι οποίοι καθαρίζουν, δηλώνοντας φιλόζωοι. Γιατί τα χειρότερα έρχονται και δεν δικαιούται κανένας, να κάνει πως δεν καταλαβαίνει...

Στον φυσικό τους χώρο...
Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων, σχετικά με τα αδέσποτα σκυλιά της πόλης, κάνει λόγο για την συγκέντρωση τριακοσίων πενήντα (350) αδέσποτων, το προηγούμενο διάστημα, τα οποία αφού εμβολίασαν, τα άφησαν ελεύθερα, στον φυσικό τους χώρο, όπως προβλέπει η νομοθεσία, αλλά και απαιτούν οι φιλοζωικές οργανώσεις.
-Πολύ καλά έκαναν και εμβολίασαν τα αδέσποτα, αλλά το γεγονός ότι τα επανέφεραν στην πόλη, για να αποτελούν διαρκή κίνδυνο, δεν μοιάζει με μια "τρύπα στο νερό";
Δυστυχώς... Όλα όσα γίνονται, τα τελευταία χρόνια, με τα αδέσποτα και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, που σπαταλούνται, αποτελούν μια "τρύπα στο νερό".
Και είναι ακολουθεί ο φασισμός των φιλόζωων! Ούτε ν' ακούσουν την πρόταση, για την δημιουργία ενός χώρου, (σ.σ. υπάρχουν πολλοί στην Άρτα) που με σύγχρονες κατασκευές και λίγα λεφτά, θα μπορεί να φιλοξενεί όλα τα αδέσποτα σκυλιά, σε άριστες συνθήκες και προ παντός, δεν θα είναι νηστικά!
Και βρίσκοντας πρόφαση, την θέληση(!) των φιλόζωων ο Δήμος Αρταίων, δεν προχωράει στην κατασκευή ενός σύγχρονου καταφυγίου αδέσποτων ζώων! Ρίχνει το μπαλάκι αλλού και νομίζει ότι έτσι αποποιείται των ευθυνών που έχει, έναντι και της ακεραιότητας των πολιτών.
gnomiartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Δηλαδή τι επιτρέπει η φιλοζωική οργάνωση;
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 7903145362228280559
Σχόλια
item