Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης

Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης
Ανησυχεί το ΓΕΣ και έστειλε πάλι τον ΑΣΔΕΝάρχη να ελέγξει το Προσωπικό του 41 Συντάγματος Πεζικού στη νήσο Σαμοθράκη ….Θέλοντας να έχει κρατήσει και  την πίσω πόρτα κλειστή!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δεν είναι μυστικό ότι αφού κλείσαμε το Πέρασμα του Έβρου οι Τούρκοι μπορεί να σκεφτούν  να  τολμήσουν Υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων  και η ΑΣΔΕΝ ενισχύει τις Δυνάμεις της στο νησί ...Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι Έφεδροι που είναι πλέον οργανωμένοι!
(Ίσως μια Άσκηση Επιστράτευσης και συναγερμού με χρήση όλων των διαθέσιμων οπλομηχανημάτων να έστελνε και τα δέοντα μηνύματα )

Την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της Τακτικής
Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού, στη Σαμοθράκη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ο ΑΣΔΕΝάρχης έλεγξε τις αντίδραση των Αντιαεροπορικών  και Αντιαβακικών Δυνάμεων ,καθώς και τα Τμήματα Αμέσου Επεμβάσεως !
Ο Διοικητής ΑΣΔΕΝ παρακολούθησε δραστηριότητες του Συγκροτήματος, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελεί και στο πλαίσιο των  κατευθύνσεων του ΓΕΣ, παρείχε οδηγίες και διευκρινήσεις.
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Επαγρυπνεί το ΓΕΣ …Ξανά στη Σαμοθράκη ο ΑΣΔΕΝάρχης
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8429130584910760273
Σχόλια
item