Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα» Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα»

Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε η Βάσω Λασκαράκη που μίλησε για τον γάμο της, την κόρη της αλλά και την πιθανότητα ενός δεύτερου παιδιού.

-Με το διαζύγιο Jolie-Pitt το Hollywood έχασε το δικό του happy end. Εσύ πιστεύεις σε αυτά;
Δεν ζω σε παραμύθια, δεν πιστεύω σε happy end και ξέρω ότι καμιά φορά τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα περιμένουμε, δεν μεγάλωσα με το μότο «αυτοί πέρασαν καλά κι εμείς καλύτερα». 
Η ζωή είναι απρόβλεπτη, επίσης δεν ξέρεις πως μπορεί να σου φερθεί μελλοντικά ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεσαι τη ζωή σου ή τι εσωτερικό έργο μπορεί να δεις εσύ. Δεν υπολογίζεις και τον εξωτερικό παράγοντα, για παράδειγμα μπορεί να αύριο να μας πατήσει μια νταλίκα. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι (γέλια).
-Πάντως είναι αμέτρητα τα διαζύγια στα ζευγάρια των ηθοποιών. Τι συνταγή χρειάζεται για να μείνουν μαζί δύο άνθρωποι στη δική σας την δουλειά;
Για μένα είναι ξεκάθαρα θέμα χαρακτήρα, δεν είναι όλοι οι ηθοποιοί νάρκισσοι κι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους. Ξέρω πολλά ζευγάρια ηθοποιών που τα καταφέρνουν μια χαρά και παραμένουν μέχρι και σήμερα μαζί. Δεν είχα ποτέ την επιθυμία να βγω πιο πάνω από τον Γιάννη ή να τον ξεπεράσω. 
Τον θαυμάζω για αυτό που είναι και για αυτά που έχει κάνει τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει να κάνει μόνο με το επάγγελμα του, θα τον θαύμαζα δηλαδή εξίσου αν ήταν τραπεζικός υπάλληλος ή σερβιτόρος. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος που σε κάνει να τον θαυμάζεις.
-Ποιος είναι το πρώτο όνομα στην μαρκίζα;
Αντικειμενικά ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα. Δεν έχω και κανένα πρόβλημα για αυτό. Είναι και περισσότερα χρόνια στο χώρο από εμένα.
-Λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και υπάρχουν πολλοί δικηγόροι εκεί έξω που το επιβεβαιώνουν. Εσύ με τον Γιάννη πως διατηρείτε ζωντανό το ερωτικό κομμάτι;
Όταν και οι δύο δουλεύουν περισσότερες από 10 ώρες την ημέρα τα πράγματα αυτά είναι ουτοπικά και τα βλέπεις σε αμερικάνικες ταινίες. Απλά προσπαθείς να ξεκλέβεις λίγο χρόνο από τον ύπνο σου και την δουλειά σου για να τον αφιερώσεις στον άλλον.
Το προσπαθούμε όσο μπορούμε και είναι κάτι που επιβάλλεται. Έχει αλλάξει η σχέση του ζευγαριού μετά την άφιξη του μωρού, γιατί πολύ απλά πριν δεν υπήρχε οικογένεια.
-Ρεαλιστικά μιλώντας, χωράει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας ένα δεύτερο μωρό;
Ιδανικά θα ήθελα η Εύα να έχει κι ένα αδερφάκι, γιατί εγώ είμαι μοναχοπαίδι και δεν θα ήθελα να είναι κι αυτή. Δεν έχω πάρει όμως κάποια απόφαση, ούτε κάνω πλάνα. Ακόμη υπάρχει χρόνος από γυναικολογικής άποψης.
-Το 2014 στείλατε στα Μέσα μια επιστολή για να μην παίζουν καμία φωτογραφία της κόρης σας, Εύας. Εμμένετε στην απόφαση σας αυτή; Πόσο μπορείς να την προστατεύσεις από την έκθεση των γονιών της;
Προσπαθούμε με τον Γιάννη να επιστρατεύσουμε όλη την λογική μας και να της δώσουμε να καταλάβει ότι δεν έγινε και κάτι που ο κόσμος θέλει να φωτογραφηθεί στο δρόμο με τον μπαμπά και την μαμά. Της φαίνεται κάπως παράξενο αυτό και με ρωτάει γιατί μας το ζητάει αυτό ο κόσμος. 
Με εκνευρίζει όμως πολύ να φωτογραφίζουν το παιδί μου όταν είμαστε έξω, το καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό δεν μπορώ να το αποφύγω σε έναν δημόσιο χώρο. Εξού κι έχουμε ζητήσει από τα μίντια μέχρι να γίνει 18 ετών να μην εμφανιστεί το πρόσωπο της σε φωτογραφίες. 
Επειδή ζούμε στην Ευρώπη δικαιούμαστε να το ζητήσουμε αυτό, στην Αμερική δεν έχουν την ίδια νομοθεσία για την προστασία των παιδιών.
Epirusblog Gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: «Ο Γιάννης είναι μεγαλύτερο όνομα από εμένα»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1593936469107467376
Σχόλια
item