Υβόννη Μπόσνιακ: "Θέλω να χτίσω κάτι, για το οποίο η κόρη μου θα είναι περήφανη για μένα"! Υβόννη Μπόσνιακ: "Θέλω να χτίσω κάτι, για το οποίο η κόρη μου θα είναι περήφανη για μένα"! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υβόννη Μπόσνιακ: "Θέλω να χτίσω κάτι, για το οποίο η κόρη μου θα είναι περήφανη για μένα"!

Υβόννη Μπόσνιακ: Θέλω να χτίσω κάτι, για το οποίο η κόρη μου θα είναι περήφανη για μένα!
Μητέρα, σύζυγος και εργαζόμενη! Η Υβόννη Μπόσνιακ, παρά τις μητρικές της υποχρεώσεις, δεν σταματά να εξελίσσεται επαγγελματικά και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! 

Η ίδια ετοιμάζει την πρώτη της προσωπική συλλογή που φέρει φυσικά τη δική της υπογραφή και την επωνυμία Yvonne Bosnjak.

Τα ρούχα που δημιούργησε η ίδια είναι κομψά και με θηλυκό αέρα, χωρίς να είναι προκλητικά, και βασίζονται στις δύο βασικές αποχρώσεις, το μαύρο και το εκρού!

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις την κρατούν μακριά από την μικρή της κορούλα και πολλά είναι εκείνα τα βράδια που μένει ξάγρυπνη.


Πόσο εύκολο είναι να συνδυάζεις κάτι τόσο απαιτητικό με την οικογενειακή ζωή, όταν υπάρχει ένα μωρό στο σπίτι; “Θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα πως είναι εύκολο. Προσπαθώ πολύ να βρίσκω τις ισορροπίες, αλλά και πάλι νιώθω ενοχές. 

Δεν ξέρω αν θα το συνηθίσω ποτέ, το μόνο σίγουρο είναι ότι προσπαθώ να χτίσω κάτι στον επαγγελματικό τομέα, για το οποίο η Ελένη μου θα είναι περήφανη μια μέρα. 

Μου αρέσει που είμαι δραστήρια επαγγελματικά, αλλά κάθε μέρα περιμένω πότε θα τελειώσω από το ατελιέ, για να πάω σπίτι να είμαι με την Ελένη και την οικογένειά μου, να παίξουμε, να τη φροντίζω και να της δείχνω πόσο πολύ την αγαπάω”.

Epirusblog Gr
5 of 5
Υβόννη Μπόσνιακ: "Θέλω να χτίσω κάτι, για το οποίο η κόρη μου θα είναι περήφανη για μένα"!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3397994663178643672
Σχόλια
item