Γιάννενα: Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας» Γιάννενα: Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας»

Γιάννενα: Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας»

Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας» που κέρδισαν και πάλι τις εντυπώσεις, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η  ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση «Γεύσεις του τόπου μας», που ολοκληρώθηκε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Ιωάννινα, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. 


Στην εκδήλωση, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, τοπικοί παραγωγοί παρουσίασαν παραδοσιακά προϊόντα στο πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα, αλλά και να δοκιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα από τα χέρια του διάσημου σεφ.


Παράλληλα όμως, για πρώτη χρονιά φέτος, μια μοναδική μαγειρική μάχη, η «Μάχη των Μασάει», έλαβε χώρα. 


Ο Χρήστος Φερεντίνος και ο Γιώργος Λιανός, φόρεσαν τις ποδιές τους, δημιούργησαν ομάδες με όσους είχαν δηλώσει συμμετοχή και διαγωνίστηκαν για το ποιος θα ετοιμάσει την πιο γευστική συνταγή, χρησιμοποιώντας τα τοπικά προϊόντα. 

Οι νικήτριες ομάδες, που αναδείχθηκαν από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και από το κοινό, κέρδισαν προϊόντα κουζίνας ΙΚΕΑ, ενώ όσοι επισκέφθηκαν το χώρο της εκδήλωσης μπήκαν σε κλήρωση, για έπιπλα κουζίνας ΙΚΕΑ έως 2.000€. 

Και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποίησε παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα, από το Σάββατο24 Σεπτεμβρίου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών.


ele.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Θετικός ο απολογισμός για τις «Γεύσεις του τόπου μας»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 9010877861421079270
Σχόλια
item