Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο για να καμαρώσει τον σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο για να καμαρώσει τον σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο για να καμαρώσει τον σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες

Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο για να καμαρώσει τον σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες

Επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Λαμπέτη χθες για την παράσταση "Βαφ΄ τα μαύρα" και το θέατρο γέμισε από πρόσωπα της ελληνικής showbiz, που έσπευσαν να απολαύσουν την παράσταση και να χειροκροτήσουν τους φίλους τους!

Από την πρεμιέρα, δεν θα μπορούσε να λείπε και η σύζυγος του πρωταγωνιστή Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη! 


Η ηθοποιός λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ χιεροκρότησε τον αγαπημένο της και μετά πόζαρε μαζί του στα καμαρίνια!

Το TLIFE, και η κάμερα του Πέτρου Χόντου βρέθηκαν στην πρεμιέρα! Δες φωτογραφίες

Λίγα λόγια για το έργο

Ένας εύπορος ηλικιωμένος που ασχολείτο με τουριστικές επιχειρήσεις, ο Θανάσης Γιαμπούρογλου, πεθαίνει. Γύρω από το φέρετρό του στήνεται μια μάχη συγγενών που σφάζονται για την περιουσία του.

Από τη μια, η πρώτη του γυναίκα (Νικολέττα Βλαβιανού) με τον γιο της (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και από την άλλη, η κυπριακής καταγωγής δεύτερη γυναίκα του (Μαρλια Φιλίππου) μαζί με την κόρη της (Δήμητρα Στογιάννη) και το γαμπρό της (Ευθύμης Ζησάκης) μαλλιοτραβιούνται για την περιουσία, μέχρι που εμφανίζεται η νεαρή ερωμένη του εκλιπόντος (Νίκη Λάμη). 

Η ερωμένη εκβιάζει και τους πέντε γιατί ο Θανάσης δεν πέθανε σπίτι του, όπως νόμιζαν, αλλά στην αγκαλιά της μετά από χρήση κοκαΐνης.
 
Αν η νεαρή ερωμένη αποκαλύψει στην ασφαλιστική εταιρεία το μυστικό της κοκαΐνης, οι συγγενείς δεν θα πάρουν ούτε ένα ευρώ από τα τρια εκατομμύρια του ασφαλιστικού συμβολαίου του Θανάση και για να κρατήσει το μυστικό ζητάει ένα μεγάλο μερίδιο από τα λεφτά της ασφάλειας.
 
Εδώ αρχίζει μια μαύρη φάρσα αλληλοεξόντωσης στην οποία εμπλέκονται ακόμα: μια ενοχλητική γειτόνισσα (Μαίρη Σταυρακέλη, ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών (Χάρης Γρηγορόπουλος) και ένας αστυφύλακας (Σπύρος Κυριακός).
 
Συντελεστές:
Κείμενο-σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου, Μιχάλης Ρέππας
Σκηνικά: Ιούλιος Τζιάτας
Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Βοηθός σκηνοθέτη: Σπύρος Κυριάκος
Βοηθός ενδυματολόγου: Τζίνα Ηλιοπούλου
 
Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Νικολέττα Βλαβιανού, Χάρης Γρηγορόπουλος, Ευθύμης Ζησάκης, Σπύρος Κυριάκος, Νίκη Λάμη, Μαίρη Σταυρακέλλη, Δήμητρα Στογιάννη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Φιλίππου

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη: Στο θέατρο για να καμαρώσει τον σύζυγό της Γιάννη Τσιμιτσέλη! Φωτογραφίες
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2274153870437382891
Σχόλια
item