Έλληνες οι νικητές του Παγκόσμιου διαγωνισμού πυροτεχνημάτων! Έλληνες οι νικητές του Παγκόσμιου διαγωνισμού πυροτεχνημάτων! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλληνες οι νικητές του Παγκόσμιου διαγωνισμού πυροτεχνημάτων!

Έλληνες οι νικητές του Παγκόσμιου διαγωνισμού πυροτεχνημάτων!
Έλαμψε ο ουρανός του Σινσινάτι με το εντυπωσιακό σόου «έκρηξης» χρωμάτων από δύο Έλληνες με παράδοση... στα πυροτεχνήματα.
 
Ο Παύλος και ο Φίλιππος Νάνος, απέσπασαν το πρώτο βραβείο στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων που διεξήχθη στις ΗΠΑ. 

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Παύλος Νάνος «είναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή που καταφέραμε να αποσπάσουμε μια διεθνή διάκριση στην τέχνη που τόσο αγαπάμε. 

Η στιγμή ανάκρουσης του εθνικού ύμνου σε μια ξένη χώρα είναι πολύ συγκινητική. Μερικοί Έλληνες του Οχάιο ήρθαν να μας συγχαρούν προσωπικά και να μας γνωρίσουν μετά τη νίκη μας. Από μικρά παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι, που είχαν να δουν την Ελλάδα 45 χρόνια»!
 
Το θέαμα προσέλκυσε 20.000 θεατές που παρακολούθησαν κάθε χώρα να πραγματοποιεί μια 8λεπτη παράσταση πυροτεχνημάτων. 

Η Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη στη τελική ευθεία με τις Φιλιππίνες, η οποία ήταν η νικήτρια χώρα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του 2013 στην Γερμανία και την Νότια Αφρική με 7 διεθνή βραβεία στο ενεργητικό της.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλληνες οι νικητές του Παγκόσμιου διαγωνισμού πυροτεχνημάτων!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8281897774515505812
Σχόλια
item