Από το παρεάκι του...Μισόκαλου ο νυν της Καλλιμούκου!

Από το παρεάκι του...Μισόκαλου ο νυν της Καλλιμούκου!
Μια ολιγόμηνη αλλά παθιασμένη και ιδιαιτέρως εξωστρεφή σχέση διατηρούσε η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος.
Το πρώην ζευγάρι κοινοποιούσε συχνά εξορμήσεις κι εξόδους του δείχνοντας, ότι το ταίριασμα τους πέτυχε κι ύστερα «έσκασε» ξαφνικά η είδηση του χωρισμού τους, όπου και το γνωστό μοντέλο και ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη κράτησαν σιγή ιχθύος.
Βέβαια, πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησαν πλάνα του Θοδωρή Μισόκαλου με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, όπου αμήχανος προσπαθούσε να αποφύγει τις κάμερες, ενώ πριν από λίγα μόλις εικοσιτετράωρα έγινε γνωστή η νέα σχέση της Αντωνίας Καλλιμούκο, μετά από εξόρμηση με τον νέο αγαπημένο της στο νησί των Σπετσών.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του koolnews.gr ο σύντροφος της Νίκος Παραδείσης, ο οποίος εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, είναι φίλος, φίλου του Θοδωρή Μισόκαλου και η πρώτη γνωριμία της Αντωνίας Καλλιμούκου μαζί του έγινε προφανώς μέσω του πρώην συντρόφου της. Φαίνεται λοιπόν, πως μετά το χωρισμό της με τον Θοδωρή Μισόκαλο ήρθε πιο κοντά με τον κοινό γνωστό και το γλυκό «έδεσε».
Βέβαια, ο γοητευτικός και νέος σύντροφος της Αντωνίας Καλλιμούκου αν και δεν είναι ευρέως γνωστός στην σόουμπιζ, έχει κύκλο γνωριμιών αφού γνωρίζει τον Θοδωρή Μισόκαλο,   έβγαινε παλιότερα με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ είχε φλερτάρει και με την Ελεονώρα Μελέτη.
Πάντως, με την Αντωνία Καλλιμούκου ταιριάζουν πολύ εμφανισιακά και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο ο χρόνος θα δείξει αν θα ταιριάξουν και οι χαρακτήρες τους.
Πηγή: koolnews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Από το παρεάκι του...Μισόκαλου ο νυν της Καλλιμούκου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4442089555987811498
item