Άρτα: Διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας Άρτα: Διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας


Άρτα: Διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας
Την προσεχή Τρίτη 4 και Τετάρτη 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων νομού Άρτας. 

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση αναφέρονται: «Δυστυχώς και η σημερινή (συγ) Κυβέρνηση συνεχίζει και αυτή την πολιτική των προκατόχων της, αφού ουδέν απολύτως ενδιαφέρον έχει για τον εφιάλτη του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας αλλά και τα προβλήματα της πολύπαθης τάξης των πολυτέκνων.

Έτσι η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας κα Φωτίου, μην έχοντας τι άλλο να περικόψει από τα δήθεν προνόμια των πολυτέκνων, περιόρισε στο ελάχιστο τους δικαιούχους πολύτεκνους δωρεάν διάθεσης αποσυρομένων οπωροκηπευτικών.

Στο Σύλλογό μας από τις 2.500 οικογένειες, δικαιούχες είναι μόνο 300!!

Όταν είχε πει η ίδια η κα Υπουργός ότι μπορούμε να ζήσουμε και με "γεμιστά" εννοούσε μόνο με "γεμιστά". Εμείς όμως θα βρούμε το "βλάχο" που θα μας φέρει το τυρί…

Η διανομή θα γίνει Τρίτη και Τετάρτη από την αποθήκη στην οδό Παπαβασιλείου στο Τρίγωνο και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με ηλεκτρονικό μήνυμα». 

Για την Ένωση Πολυτέκνων νομού Άρτας την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος Ευάγγελος Παπαμιχαήλ και η γενική γραμματέας Ελένη Φλώρου.

maxitisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Διανομή οπωροκηπευτικών από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 440238716876312688
Σχόλια
item