Μαρτυρία-σοκ για τον βιασμό της φοιτήτριας από τρεις μετανάστες

Μαρτυρία-σοκ για τον βιασμό της φοιτήτριας από τρεις μετανάστες

Για πρώτη φορά, άνθρωπος από το περιβάλλον της 23χρονης και του φίλου της αποκαλύπτει  πώς οι αλλοδαποί βασάνισαν σεξουαλικά την άτυχη κοπέλα - Για ληστεία και βιασμό κατηγορούνται οι δράστες.

Κλεισμένα στο σπίτι τους, χωρίς διάθεση και δύναμη να μιλήσουν, είναι τα δυο νέα παιδιά, τα οποία δέχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής επίθεση από αλλοδαπούς στη Θεσσαλονίκη.

Έντρομη η 23χρονη φοιτήτρια, μετέβη το πρωί της Κυριακής στην Ασφάλεια, και κατήγγειλε ότι, στις 6 το πρωί, ενώ καθόταν μαζί με έναν φίλο της στο προαύλιο του ΑΠΘ, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με όσα είπε άτομο των οικογενειών των δυο παιδιών, λίγα λεπτά και αφού έφυγαν από ένα φοιτητικό πάρτι, δέχθηκαν επίθεση από τρεις αλλοδαπούς, που τους απείλησαν με σπασμένα μπουκάλια. "Εμφανίστηκαν ξαφνικά και όρμησαν πάνω τους.


Οι τρεις αλλοδαποί, κρατώντας στα χέρια τους μπουκάλια, τους απείλησαν, τους ζήτησαν χρήματα και μετά τους χτύπησαν. Το αγόρι κατάφερε να ξεφύγει και έτρεχε μέχρι να βρει την αστυνομία. 

Η κοπέλα έμεινε πίσω και βασανίστηκε σεξουαλικά από τους πρόσφυγες, που πήραν στη συνέχεια και όσα χρήματα είχε μαζί της" είπε στο protothema.gr άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι.

Το ίδιο άτομο προσέθεσε: "Η κοπέλα δεν κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των αλλοδαπών, που δεν δίστασαν να προβούν σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της". Η νεαρή ειναι, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από αυτό που της συνέβη.

"Είναι πολύ φοβισμένη και δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν για όσα συνέβησαν. Αισθάνεται ντροπιασμένη και βιασμένη, γιατί μπορεί οι δράστες να μην κατάφεραν να εισχωρήσουν στα γεννητικά της όργανα, αλλά το γεγονός πως την εξανάγκασαν σε πεολειχία είναι βιασμός" εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος του περιβάλλοντός της.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν γύρισε πίσω ο φίλος με την αστυνομία, την βρήκε σε άθλια κατάσταση.

Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που αλλοδαποί επιτίθενται σε νέους στην περιοχή του ΑΠΘ. Απλά, η κοπέλα είχε το κουράγιο να το καταγγείλει στην αστυνομία, όπως επισημαίνουν άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι. 

Σε τέτοιου είδους πάρτι, όπως αυτό που έγινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, μαζεύονται αρκετοί αλλοδαποί, που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών, ληστεύουν νέους και, όπως λένε φοιτητές, κανείς δεν κάνει τίποτα γι' αυτό. "Ευτυχώς που τα παιδιά έζησαν μετά από αυτή την επίθεση".

 
Οι τρεις δράστες δύο Σύροι και ένας Αφγανός, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία, βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από αυτούς, πριν από 20 μέρες, ήταν στο hot spot στη Χίο.


protothema.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρτυρία-σοκ για τον βιασμό της φοιτήτριας από τρεις μετανάστες
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4779818320303274918
item