Γιάννενα: Ξέμεινε από μετρητές η ΔΕΗ Γιάννενα: Ξέμεινε από μετρητές η ΔΕΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ξέμεινε από μετρητές η ΔΕΗ

Γιάννενα: Ξέμεινε από μετρητές η ΔΕΗ

Στην αναμονή βρίσκονται δεκάδες χρήστες της ΔΕΗ για την προμήθεια μετρητών μοναφασικού και νυχτερινού ρεύματος στα Γιάννενα, καθώς παρουσιάζεται έλλειψη και κατά συνέπεια αδυναμία εξυπηρέτησης των σχετικών αιτημάτων.

Το φαινόμενο δεν αφορά μόνο την περιοχή, καθώς ανάλογα παράπονα διατυπώνονται σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα χρονολογούνται εδώ και αρκετούς μήνες. 
Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο ΔιευθυντήςΠεριοχής Ιωαννίνων της ΔΕΗΣοφοκλής Λέκκας, σημειώνοντας πως οι μετρητές φτάνουν στην περιοχή με το… σταγονόμετρο, καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμη ποσότητα στις περιφερειακές αποθήκες της Πάτρας, αλλά ούτε και στις κεντρικές αποθήκες της Αθήνας. 
«Μας έρχονται σιγά-σιγά και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια καθυστέρηση περίπου ενός μήνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων», ανέφερε, κάνοντας γνωστό πως οι καταναλωτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να δείξουν υπομονή, καθώς δεν υπάρχει ούτε η εναλλακτική δυνατότητα να προμηθευτεί κάποιος μετρητή από την αγορά.
Από τον Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) η έλλειψη μετρητών αποδίδεται στην αυξημένη ζήτηση των χρηστών, κυρίως για  ζήτηση για μετρητές νυχτερινού ρεύματος, που έχουν λιγότερο κόστος. 
Σε απάντηση που υπήρξε τον Φεβρουάριο σε δημοσιεύματα, δινόταν η διαβεβαίωση πως  τα προβλήματα εξυπηρέτησης θα λυθούν πολύ σύντομα, καθώς η αρμόδια Διεύθυνση Χρηστών έχει προχωρήσει σε νέες παραγγελίες του αναγκαίου εξοπλισμού, για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Διαβεβαίωση, η οποία, όμως, αποδείχθηκε κενό γράμμα.
agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Ξέμεινε από μετρητές η ΔΕΗ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4237265249605442026
Σχόλια
item