Ατάκες αντρών: Κάποιες από αυτές που όντως εννοούν! Ατάκες αντρών: Κάποιες από αυτές που όντως εννοούν! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ατάκες αντρών: Κάποιες από αυτές που όντως εννοούν!

Ατάκες αντρών: Κάποιες από αυτές που όντως εννοούν!

«Θέλω να...μείνω μόνος μου»Όχι, όχι, δεν θέλει ούτε να τον πάρεις από πίσω, ούτε να του πεις «τι έχεις αγαπούλα μου», ούτε να του χαϊδέψεις τα μαλλιά. Κοινώς, δεν θέλει τίποτα από αυτά που θες εσύ όταν λες την ίδια ατάκα. Θέλει απλώς να μείνει μόνος του. Τόσο απλά.

«Δεν με νοιάζει, διάλεξε εσύ»Δεν τον νοιάζει όντως και αφήνει πάνω σου τη νυχτερινή σας έξοδο. Σε αντίθεση με εσένα που όταν θα του πεις «καρδούλα μου ό,τι θες εσύ», θα έχεις ήδη 5 εναλλακτικές στο μυαλό σου, στην (σίγουρη) περίπτωση που δεν θα σου αρέσει το μέρος που θα διαλέξει.

«Θέλω να κάνουμε sex»Εννοεί ότι θέλει να κάνετε sex. Όχι ότι θέλει να κάνετε σχέση, να αρραβωνιαστείτε, να παντρευτείτε, να υιοθετήσετε ένα λυκόσκυλο και να κάνετε 4 παιδιά, όπως εσύ.

«Δεν θέλω δώρο για τα γενέθλιά μου. Αλήθεια»Και συνεχίζει «κράτα τα λεφτά σου να φύγουμε ένα Σ/Κ». Εσύ πάλι όταν θα το πεις αυτό, εννοείς ότι θες δώρο για τα γενέθλιά σου, ταξίδι, γεύμα, λουλούδια και όλα αυτά, σίγουρα σε έκπληξη.

«Δεν ξέρω»Και ρωτάει για να μάθει. Το δικό σου «δεν ξέρω» έχει επιχειρήματα, αιτιολογήσεις, αποκαλύψεις, δικαιολογίες και φυσικά μάντεψε! Στο τέλος, ξέρεις.

«Δεν θυμάμαι αγαπούλα μου»Δεν θυμάται που πήγατε στην πρώτη σας επέτειο. Είναι τόσο ειλικρινές και απλό. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν σε αγαπάει, ούτε ότι το λέει για να σε δοκιμάσει.

+1
«Χρειάζομαι λίγο χρόνο»
Είναι περίπου αληθές. Ότι χρειάζεται λίγο χρόνο, χρειάζεται, αλλά όχι για να σκεφτεί. Χρειάζεται χρόνο για να το πάρεις απόφαση ότι μόλις σε χώρισε.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ατάκες αντρών: Κάποιες από αυτές που όντως εννοούν!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2150946506790499867
Σχόλια
item