Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιόρτασαν μαζί στο Ψυχικό! Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιόρτασαν μαζί στο Ψυχικό! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιόρτασαν μαζί στο Ψυχικό!

Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιόρτασαν μαζί στο Ψυχικό!

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη είναι σίγουρα ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν κάθονται... ήσυχα. 

Ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια λατρεύουν τα ταξίδια και ό,τιδήποτε καινούριο και μετά το γάμο τους αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δικό τους... World Party. 

Η Αντιγόνη άλλωστε, έχει αποκαλύψει μέσα από τα social media πως: “δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να ταξιδεύεις!”.


Έτσι, μόλις τρεις μήνες μετά το ταξίδι τους στη  Νέα Ζηλανδία και αφού πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στο Ιόνιο, οι δυο τους ετοίμασαν βαλίτσες για Αμερική

Οι εξορμήσεις φυσικά δεν σταμάτησαν με το τέλος του καλοκαιριού αφού το ζευγάρι βρέθηκε να περνά τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου στο Πήλιο.Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μετά το γάμο τους έχουν γίνει αχώριστοι! Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πρόσφατα στο Tier στο Ψυχικό όπου κάλεσαν τους φίλους τους για την ονομαστική εορτή του Δημήτρη. 


Το ζευγάρι γιόρτασε έχοντας στο πλευρό του αγαπημέρνα πρόσωπα.Epirusblog Gr
5 of 5
Δημήτρης Μακαλιάς - Αντιγόνη Ψυχράμη: Γιόρτασαν μαζί στο Ψυχικό!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3113736467213771380
Σχόλια
item