Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα; Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα;

Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα;

«Όταν κάτι είναι άξιο λόγου και ύπαρξης στη ζωή μου, δεν θα το κρύψω. Και να θέλω, άλλωστε, δεν θα μπορώ».
Το τελευταίο καιρό κάνει το γύρο του διαδικτύου η είδηση ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Τζαβέλλας, είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε πως το φλερτ ξεκίνησε από το καλοκαίρι και πλέον η ξανθιά παρουσιάστρια δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία της.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εφημερίδα Real απαντά σε όσα γράφτηκαν για εκείνη και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν ίσχυε ποτέ αυτό. Σου λέω ξεκάθαρα ότι εδώ και πολλούς μήνες είμαι μόνη μου. Όταν κάτι είναι άξιο λόγου και ύπαρξης στη ζωή μου, δεν θα το κρύψω. 
Και να θέλω, άλλωστε, δεν θα μπορώ» ξεκαθάρισε η ίδια, ενώ σε ερώτηση σχετικά με το αν μια ενδεχόμενη αποκάλυψη της σχέσης της λειτουργούσε θετικά για την εκπομπή της, εκείνη απάντησε: «Ε τότε να βάλω κι ένα μαξιλάρι να κάνω και την έγκυο! 
Αλήθεια, πιστεύεις ακόμα και αυτά τα παλιακά τερτίπια; Παλιά τηλεόραση και για μένα ξεπερασμένη. Ανήκω σε μια πιο σύγχρονη γενιά παρουσιαστών».
newego_large_t_641_106961694
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: Υπήρξε τελικά ζευγάρι με τον Γιώργο Τζαβέλλα;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 2592938913955146907
Σχόλια
item