Ελένη Μενεγάκη - Αντωνία Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει να είναι στα "μαχαίρια"!

Ελένη Μενεγάκη - Αντωνία Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει να είναι στα μαχαίρια!

Μπορεί να μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη, τώρα όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, οι σχέσεις τους έχουν "παγώσει" για τα καλά. 

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη και την Αντωνία Καλλιμούκου, η οποία μετά το χωρισμό από τον Θοδωρή Μισόκαλό έχει απομακρυνθεί τελείως από την οικογένεια της παρουσιάστριας του Alpha. 

Η αλήθεια είναι πως οι δυο γυναίκες είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν πολύ χαρούμενη που ο αδερφός της είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του νεαρού μοντέλου και κατά κάποιον τρόπο εκείνη είχε μεσολαβήσει για να τα βρουν θεωρώντας την Αντωνία ιδανική για τον Θοδωρή. 


Το ένστικτό της αρχικά είχε επιβεβαιωθεί και το ζευγάρι ήταν αχώριστο και έβγαινε συχνά με την Ελένη και τον Ματέο. 

Μάλιστα, η παρουσιάστρια του Alpha, είχε βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και την Αντωνία στα επαγγελματικά της, μιας και ο λόγος της είναι ισχυρός στο κανάλι. 



Η είδηση του χωρισμού, όμως, σόκαρε και την ίδια. Άνθρωπος από το περιβάλλον της Ελένης αποκαλύπτει στη Freddo: “Το αίμα νερό δεν γίνεται στην περίπτωση της Ελένης. 

Η οικογένειά της είναι το Α και το Ω για εκείνη και θα έκανε τα πάντα”. Και φυσικά, το αποτέλεσμα ήταν οι δυο γυναίκες να απομακρυνθούν για τα καλά. 

Η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού, δεν έχει γίνει πάντως ακόμη γνωστή. Το σίγουρο όμως, είναι πως η Ελένη φρόντισε να πετάξει και το “καρφάκι” της αποκαλύπτοντας πως ο αδελφός της άκουγε το τραγούδι του STAN “Και ζηλεύω που σε έχει ίσα με 15 φορές την ημέρα”. 
epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη - Αντωνία Καλλιμούκου: Το δημοσίευμα που τις θέλει να είναι στα "μαχαίρια"!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3350216935122657412
item