Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της! Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της!

Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της!

Τι κι αν είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια; Ο έρωτάς τους όλο δυναμώνει! Έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες και σκέφτονται σοβαρά και τον θρησκευτικό γάμο. 


Ο λόγος για τον Δημήτη Μάζη και την Μπέττυ Μαγγίρα, που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. 

Συνηθίζουν να κάνουν μαζί αρκετές βραδινές εξόδους και το βράδυ της Τετάρτης, βρέθηκαν στο θέατρο Βέμπο και στην πρεμιέρα της παράστασης " Ο Αη Βασίλης είναι σκέτη λέρα"


Η Μπέττυ όπως πάντα, ήταν πολύ εντυπωσιακή -όπως πάντα- φορώντας see through midi φούστα και μαύρο body μέσα από λευκό πουκάμισο και leather jacket. Σε παλιότερη συνέντευξή της η Μπέττυ είχε δηλώσει πως σκέφτεται και τον θρησκευτικό γάμο..: "Όχι παραδοσιακό. Να κάνουμε ένα εκρηκτικό πάρτι, να χορέψουμε όλοι, να μας μείνει αξέχαστο. 


Δε θέλω αυτά τα “καθώς πρέπει”, με τα κοχυλάκια και τις κορδελίτσες, το βασιλικό και τα κεράκια. Η Ανδριάννα με είδε ντυμένη νύφη τώρα στο θέατρο και μ' έβγαζε φωτογραφίες. 

Με ρώτησε, λοιπόν, γιατί δεν έχουμε παντρευτεί με τον Δημήτρη. Σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ ωραίο να παντρευτούμε και τα κοριτσάκια μας να είναι ντυμένα παρανυφάκια"Μαζί με τον Άρη Πλασκασοβίτη και Παντελή Καναράκη.


tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Μπέττυ Μαγγίρα: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3574836923889843306
Σχόλια
item