Γιάννενα: Συνέχεια Της Δίκης Για Την Υπόθεση Β.Γιακουμάκη , Τι Είπαν Η Ελενα Ακρίτα Και Ο Θείος Του Σπουδαστή [Βίντεο] Γιάννενα: Συνέχεια Της Δίκης Για Την Υπόθεση Β.Γιακουμάκη , Τι Είπαν Η Ελενα Ακρίτα Και Ο Θείος Του Σπουδαστή [Βίντεο] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Συνέχεια Της Δίκης Για Την Υπόθεση Β.Γιακουμάκη , Τι Είπαν Η Ελενα Ακρίτα Και Ο Θείος Του Σπουδαστή [Βίντεο]

Γιάννενα: Συνέχεια Της Δίκης Για Την Υπόθεση Β.Γιακουμάκη , Τι Είπαν Η Ελενα Ακρίτα Και Ο Θείος Του Σπουδαστή [Βίντεο]

Διακόπηκε για αύριο το πρωί στις 09.00 η δίκη στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ιωαννίνων ,η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την αγόρευση του Αλέξη Κούγια στόχος της οποίας ήταν η κατάρριψη του κατηγορητηρίου ,περί παράβασης καθήκοντοςπου βαρύνει   τον πρώην διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής.

Εγιναν όλα τα νόμιμα και μάλιστα υπερ του δέοντος και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό "υπογράμμισε μεταξύ  άλλων ο κ.Κούγιας σημειώνοντας  χαρακτηριστικά  στην αγόρευσή του:"


Μακάρι και τα δικά μας τα παιδιά να είχαν τέτοια μεταχείρηση"


Χαρακτήρισε παράνομη την υποκλοπή  του μηνύματος επικοινωνίας του πρώην διεθυντή της Σχολής με τον  συμφοιτητή του Βαγγέλη που κατέθεσε την Παρακευή και ζήτησε την επανεξέταση του μάρτυρα ,κάτι που δεν έγινε όμως  αποδεκτό απο το Δικαστήριο ,καθώς ο μάρτυς έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή του .

 
Ο  θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη :Δεν μου είχε πει τίποτα ο Βαγγέλης "

Ο θείος του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη ,κ. Βιδιαδάκης κατέθεσε σήμερα όλα όσα είχε μάθει απο την μητέρα του Βαγγέλη και απο  συμφοιτητές του για τα όσα περνούσε ο ανιψιός του ,υπογραμμίζοντας  πως ο Βαγγέλης αν και τον είχε ρωτήσει δεν του   είχε μεταφέρει  τίποτα για τα βαανιστήρια ,καθώς ο χαρακτήρας του ήταν κλειστός και ακόμη και να του συνέβαινε κάτι το έκρυβε καλά  και δεν  ήθελε να στεναχωρεί κανέναν.

Ελενα Ακρίτα 
Αμέσως μετά την κατάθεση του κ.Βιδιαδάκη  κατέθεσε η δημοιογράφος-σεναριογράφος Ελενα Ακρίτα.


Η κ.Ακρίτα εξήγησε πως έγραψε το πρώτο της κείμενο για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά απο απο πληροφορίες που είχε για την ανέμειξη πολιτικού προσώπου ,το οποίο μέσα απο το κείμενό της φρόντισε να μην το φωτογραφίσει.


Στη συνέχεια  όμως ακολούθησαν μια σειρά απο εμφανίσεις στα ΜΜΕ απο τον κ.Μαρκογιαννάκη ενώ με τη σειρά της η  δημοιογράφος  έγραψε και δεύτερο κείμενο  μέσω το οποίου έθετε μια σειρά απο ερωτήματα στον κ.Μαρκογιαννάκη  τα οποία ουδέποτε απαντήθηκαν.


Ρωτηθείσα για τις πηγές της και πως διαστάυρωσε τις πληροφορίες που είχε  ως δημοσιογράφος αρνήθηκε να τις  αποκαλύψει.


Αναφερόμενη στον πρώην διεθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής μετά απο ερώτηση που δέχθηκε απο τον κ.Κούγια ,για τον αν εκείνος έπραξε ται  δέοντα για την προστασία του παιδιού   η κ .Ακρίτα υπογράμμισε χαρακτηριστικά " πως το μέγα λάθος του ήταν το ότι υπέκυψε στο θέλημα του βουλευτή "

Για πλάνη της κ.Ακρίτα έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας ,καθώς όπως σημείωσε με τα τρία κειμένά της η εξαίρετη δημοιογράφος  έχει συνδέσει τα βασανιστήρια στα οποία αναφέρεται   μέω του γραπτού της λόγου , με κΜαρκογιαννάκη.


ενώ  στη συνέχεια ο  συνήγορος του κ.Μαρκογιαννάκη    απευθυνόμενος στην κ. ΑΚρίτα ανάγνωσε  το σχετικό χωρίο του βουλέυματος όπου γίνεται ξεκάθαρο   πως το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας για το οποίο παραπέμπεται ενώπιον της δικαιοσύνης ο πρώην βουλευτής, ουδεμία σχέση έχει με τους φερόμενους ως βασανιστές του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 


Ακολούθως η κ.Ακρίτα σημείωσε χαρακτηριστικά  πως ο κ.Μαρκογιαννάκης είχε δηλώσει στα ΜΜΕ πως "μεσολάβησα,τηλεφώνησα,ήπια καφεδάκι με τον εισαγγελέα στα Γιάννενα .Ολα αυτά υπάρχουν στα αρχεία του mega και του skai "κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος στην κατάθεσή της.

Δηλώσεις 

Ελενα Ακρίτα 
Ως φρικαλέα πράγματα  χαρακτήρισε  κατά την έξοδό της απο το Δικαστικό Μέγαρο ,τα όσα υπέπεσαν τότε στην αντίληψή της  που την ώθησαν  στο γράψει και τα 3 κείμενα της σχετικά με αυτή την υπόθεση .
Εμφανως  συγκινημένη   ως μητέρα και η ίδια έκανε έκκληση να σταματήει η σιωπή για το φαινόμενο byllying και να πάψει η ύπαρξη της "ρομφαίας " της ασυλίας  των βουλευτών .

Αλέξης Κούγιας 
"Αρχίζει και ξεκαθαρίζει το τοπίο "σημέιωσε χαρακτηριτικά  ο κ.Κούγιας καθώς  σύμφωνα με τα  όα κατέθεσε  σήμερα ο αδερφός της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής νομικά πρέπει να αθωωθεί σύμφωνα μετον κ. ΑΛέξη Κούγια 
Ρωτηθείς για την κατάθεση της Ελενας Ακρίτα τη χαρακτήρισε καταχριστική σημιεώνοντας  πως δεν  πρόσθεσε τίποτα στην ακροαματική διαδικασία .

Ο συνήγορος τέλος  του κ. Μαρκογιαννάκη υπογράμμισε μέσω των δηλώσεών του  για μια ακόμη φορά πως ο κ. Μαρκογιαννάκης δεν εμπλέκεται με τους  βασανισμούς εις βάρος του Βαγγέλη.


Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο το πρωί στις 09.00

Πηγή: epirus-tv-news.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Συνέχεια Της Δίκης Για Την Υπόθεση Β.Γιακουμάκη , Τι Είπαν Η Ελενα Ακρίτα Και Ο Θείος Του Σπουδαστή [Βίντεο]
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 5080945358039492445
Σχόλια
item