Κραυγή αγωνίας στην κάμερα από την Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο-«Τον θέλει το παιδί» Κραυγή αγωνίας στην κάμερα από την Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο-«Τον θέλει το παιδί» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κραυγή αγωνίας στην κάμερα από την Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο-«Τον θέλει το παιδί»

Κραυγή αγωνίας στην κάμερα από την Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο-«Τον θέλει το παιδί»
Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» μίλησε η Βίκυ Σταμάτη μετά την αποφυλάκιση της.
vlcsnap-2016-10-08-17h40m08s242.jpg

Η κάμερα την πέτυχε έξω από το σπίτι της, χαμογελαστή που πλέον είναι κοντά στον γιο της, αλλά και πολύ αγχωμένη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος βρίσκεται ακόμα στον Κορυδαλλό.
vlcsnap-2016-10-08-17h40m12s26.jpg
Σε μια κραυγή αγωνίας, η σύζυγος του πρώην υπουργού δήλωσε πως «χρειάζεται τον πατέρα του το παιδί μου και δεν τον έχει. Του είναι απαραίτητος! Είναι ένας Γολγοθάς. Είναι Σταύρωση. 
Εξέφρασα κινδύνους για τη ζωή του και για την σωματική του ακεραιότητα, πολύ πριν δημιουργηθούν τα επεισόδια. Και ήταν προφητικές οι δηλώσεις μου. Κανένας όμως δεν τις άκουσε».
vlcsnap-2016-10-08-17h39m34s159.jpg
«ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ» ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ:
Μιλώντας επίσης στα «Αποκαλυπτικά», ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, δήλωσε πως ο πρώην υπουργός χάρηκε με την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη:
«Ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη, που του έβγαλε από το στήθος ένα πολύ μεγάλο βάρος. Ο ίδιος μου είπε πως “έφυγε ένα σίδερο από το στήθος μου”. 
Τώρα τουλάχιστον είναι κοντά στο παιδί του η μάνα του. Εγώ ζήτησα από το δικαστήριο να του δοθεί λίγος χρόνος ώστε να κάτσει κι αυτός λίγο με το παιδί του».
Μάλιστα τόνισε πως «η ιστορία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχει ξεπεράσει κατά την άποψη μου κάθε προηγούμενο, γιατί εγώ προειδοποίησα το δικαστήριο ότι το πιθανότερο είναι πως την επόμενη φορά που θα πάω να ζητήσω να τον βγάλουν, ίσως να μην είναι ζωντανός, κι έχουν την αίσθηση ότι αυτό είναι υπερβολή. Έχει μείνει μισός στη σάρκα, αλλά το μυαλό του αντέχει ακόμα».
107132.jpg
Απευθυνόμενος στην εισαγγελέα που ζήτησε την κράτηση του στον Κορυδαλλό, γιατί να βγει θα κάνει τα ίδια η άλλα εγκλήματα, όπως ξέπλυμα χρημάτων κτλ, ο συνήγορος είπε:
«Θα ήθελα να είναι πιο ειλικρινής μαζί μας η κυρία εισαγγελέας. Αν εννοεί ότι θα κάνει τα ίδια εγκλήματα, δεν μπορεί γιατί ούτε υπουργός μπορεί να ξαναγίνει, ούτε να πάρει υποβρύχια.
Αν όμως εννοεί άλλα, ίσως υπονοεί ότι θα πάει να πάρει τα λεφτά από εκεί που τα έχει κρύψει και ίσως τα εκμεταλλευτεί. 
Αλλά θα προτιμούσα να είναι τίμια απέναντι μας και να πει ότι δεν τον βγάζω γιατί σκέφτομαι ότι κάπου έχει λεφτά και θα πάει να τα πάρει».
77603.jpg
Τόνισε ακόμα, πως «έχω την αίσθηση ότι η απόφαση του να βγει είναι 100% πολιτική απόφαση. Είναι ο μόνος που μπήκε στη φυλακή για να εξαγνιστούν όλοι οι άλλοι που δεν μπήκαν. 
Έτσι είναι ξανά πρώτη θέση, να τον ξαναδούμε και να ξανακάνουμε μάχη στη βουλή για τον Τσοχατζόπουλο. Περσινά ξινά σταφύλια. Στο τέλος θα πεθάνει ο Τσοχατζόπουλος και θα τελειώσει η ιστορία».
Για να καταλήξει λέγοντας πως ο πρώην υπουργός ζει μέσα σε άθλιες συνθήκες στη φυλακή (ζέστη, κρύο, υγρασία, βρωμιά), και γείτονες του είναι οι βαρυποινίτες:
«Κοιμάται αγκαλιά με τις κατσαρίδες. Αυτά τα έχω δει με τα μάτια μου».
Epirusblog Gr
5 of 5
Κραυγή αγωνίας στην κάμερα από την Βίκυ Σταμάτη για τον Τσοχατζόπουλο-«Τον θέλει το παιδί»
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 899210375575251647
Σχόλια
item