Έλενα Ράπτη: «Θα κρατούσα ένα παιδί εκτός γάμου» Έλενα Ράπτη: «Θα κρατούσα ένα παιδί εκτός γάμου» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έλενα Ράπτη: «Θα κρατούσα ένα παιδί εκτός γάμου»

Έλενα Ράπτη: «Θα κρατούσα ένα παιδί εκτός γάμου»
Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Έλενα Ράπτη στην εκπομπή «Celebrity Life Game». Μεταξύ άλλων η όμορφη πολιτικός αναφέρθηκε στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.
«Ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, είναι όμως στα όνειρα μου», δήλωσε η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  στον ανερχόμενο παρουσιαστή,  αποφεύγοντας διακριτικά να αναφέρει το όνομα του συντρόφου της Λούκα Γιώρκα.
Όπως εξήγησε στη συνέχεια, υπήρξε μια περίοδος στη ζωή της που οι γονείς της τη ρωτούσαν πότε θα παντρευτεί. Τώρα πια όμως οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί πως αυτή είναι μια απόφαση που θα κληθεί να πάρει εκείνη μόλις νιώσει έτοιμη. 
Σε ερώτηση τι θα έκανε αν προέκυπτε ένα παιδί εκτός γάμου, η Έλενα απάντησε: «Φυσικά θα το κρατούσα», ενώ δήλωσε ανοιχτή ακόμη και στο θέμα της υιοθεσίας υπό την προϋπόθεση να έχει στο πλευρό της έναν σύντροφο για να μεγαλώσουν μαζί αυτό το παιδί, τονίζοντας πως: «Είναι πολλές οι δυσκολίες σήμερα για μια γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί».
govastileto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Έλενα Ράπτη: «Θα κρατούσα ένα παιδί εκτός γάμου»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3493124023972790640
Σχόλια
item