Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη! Πανικός και άγχος για το μέλλον – Τι συνέβη; Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη! Πανικός και άγχος για το μέλλον – Τι συνέβη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη! Πανικός και άγχος για το μέλλον – Τι συνέβη;

Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη! Πανικός και άγχος για το μέλλον – Τι συνέβη;
Πλέον αποτελεί καθημερινή της συνήθεια να σταματά στα “Μikel” των Βριλησσίων και να παίρνει τον αγαπημένο της freddo cappuccino. 
Eίναι ο καφές που τη συνοδεύει όχι μόνο στο καμαρίνι της στον ALPHA κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της. 
Άλλωστε, το τελευταίο διάστημα η Ελένη έχει ανάγκη από τονωτικές ενέσεις… έστω και καφεΐνης, μιας και τα μηνύματα που παίρνει από τις αγαπημένες και πιστές της τηλεθεάτριες δεν είναι πολύ αισιόδοξα.
429581_cover
Παράλληλα στην κακή της ψυχολογία έχει συμβάλει και το αβέβαιο τηλεοπτικό της μέλλον αφού το κανάλι της είναι ένα από εκείνα που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που εκείνη έχει σχεδόν αποστεωθεί! 
Όπως η ίδια παραδέχτηκε προ ημερών: “Το καλοκαίρι πρόσεχα να μην πάρω κιλά αλλά μετά με περίμεναν χαρές και αποθεώθηκα!”. Φυσικά και οι “χαρές” μόνο ειρωνικά ειπωμένες είναι καθώς πλέον είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πανικό.
429572
Μπορεί από τη στιγμή που θα πέσει “μαύρο” στα κανάλια να μη δεσμεύεται από το συμβόλαιό της στον ALPHA ωστόσο δεν είναι εύκολο τη σήμερον ημέρα να βρεις τηλεοπτική στέγη και, μάλιστα, με τέτοιους όρους.
Το ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να επετεύχθη πριν από λίγες μέρες, χωρίς την άμεση παρέμβαση της ίδιας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την καθησύχασε από τη στιγμή που τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να είναι πτωτικά και συνάμα απογοητευτικά.
429586
Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την πολύχρονη, δικαστική αντιδικία με τον Γιάννη Λάτσιο που δεν λέει να πάρει τέλος. 
Και μετά από όλα αυτά περιμένετε να μην είναι σε πανικό; “Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες που λέει και ο σοφός λαός”!
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ανήσυχη η Ελένη Μενεγάκη! Πανικός και άγχος για το μέλλον – Τι συνέβη;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3591473024237720503
Σχόλια
item