ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα
Θύμα κλοπής έπεσε την περασμένη Παρασκευή η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα, Αρίστη, όταν βρισκόταν στο κοιμητήριο Αθηνών, με τους ληστές να κλέβουν από το μικρό τσαντάκι που είχε μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του πρωθυπουργού, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, συνειδητοποίησε ότι το κινητό της είχε κάνει φτερά. Ειδοποίησε λοιπόν την ασφάλεια του Α. Τσίπρα και ενημέρωσε ότι προσωρινά και μέχρι να αγοράσει καινούργιο δεν θα έχει κινητό τηλέφωνο γιατί της το έκλεψαν.
Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για να βρεθεί το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του Α. Τσίπρα και να μην πέσουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της οικογένειας του πρωθυπουργού στα λάθος χέρια.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα Freddo, με τα ηλεκτρονικά μέσα της ΕΥΠ και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου εντοπίστηκε σε μονοκατοικία στα Άνω Λιόσια, την Κυριακή.
Δράστης σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να είναι ένας νεαρός Ρομά, που μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει σπείρα που έκλεβε κινητά τηλέφωνα έξω από νεκροταφεία και νοσοκομεία.
Με εισαγγελική παραγγελία έγινε επιχείρηση στο σπίτι στα Άνω Λιόσια από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, το κινητό βρέθηκε και παραδόθηκε στη μητέρα του πρωθυπουργού.
star.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΛ.ΑΣ! Θύμα κλοπής η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 4768676669575778378
Σχόλια
item