Γιάννενα: Ομιλία στα Γιάννενα του Τάσου Γιαννίτση Γιάννενα: Ομιλία στα Γιάννενα του Τάσου Γιαννίτση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ομιλία στα Γιάννενα του Τάσου Γιαννίτση

                            Γιάννενα: Ομιλία στα Γιάννενα του Τάσου Γιαννίτση
Εκδήλωση με θέμα: 2009-2016: Ανατροπές, αντιθέσεις, προσδοκίες, διοργανώνει ο Όμιλος Πολιτικού και Κοινωνικού Προβληματισμού Ιωαννίνων, αύριο Τετάρτη και ώρα 8.30 μ.μ. στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δ. Χατζής».
Ομιλητής ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υπουργός, Τάσος Γιαννίτσης. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Μ. Ελισάφ και θα συντονίσει ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου, Καθηγητής Β. Μαυρέας. 
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών.
Συνέντευξη Τύπου
Ενόψει της αυριανής εκδήλωσης, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή του Ομίλου παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου. 
Μιλώντας εκ μέρους της επιτροπής ο Δημήτρης Σιώτος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Τάσου Γιαννίτση λέγοντας ότι αποτελεί μια εμβληματική μορφή πολιτικού και διανοουμένου  και το όνομά του είναι συνδεδεμένο με την πρόταση μεταρρύθμισης του ασφαλιστικού συστήματος που κατέθεσε το 2001, η οποία ματαιώθηκε κάτω από τη σφοδρή αντίδραση του συνόλου των πολιτικών κομμάτων και των συνδικάτων της χώρας!
Συνεχίζοντας ο κ. Δ. Σιώτος σκιαγράφησε το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Γιαννίτση λέγοντας ότι θα έρθει αύριο για να μιλήσει και να συζητήσει  για τις ανατροπές που συντελέστηκαν στη χώρα τα χρόνια της κρίσης, ανατροπές οικονομικές, πολιτικές, αξιακές, ψυχολογικές, για τις νέες αντιθέσεις που  προέκυψαν εξαιτίας της κρίσης και τη συμπλοκή τους με τις παλιές, αλλά και για τις προσδοκίες των πολιτών για το μέλλον τους και για το μέλλον της χώρας…
proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Γιάννενα: Ομιλία στα Γιάννενα του Τάσου Γιαννίτση
Epirusblog Gr
5 of 5
                            
Ιωάννινα 8539307471119751441
Σχόλια
item