Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Δεν είχα λεφτά ούτε να πάω στο γύρισμα…» Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Δεν είχα λεφτά ούτε να πάω στο γύρισμα…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Δεν είχα λεφτά ούτε να πάω στο γύρισμα…»

Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Δεν είχα λεφτά ούτε να πάω στο γύρισμα…»
Στην εφημερίδα «Αγορά» μίλησε η αγαπητή ηθοποιός και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε στα πρώτα της βήματα. Η Βάσω Λασκαράκη, δεν δίστασε να μιλήσει για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε.
Το μεγάλο σου «μπαμ» το έκανες μέσα από το MEGA και την «Πολυκατοικία». Πώς νιώθεις τώρα που το κανάλι βυθίζεται;
«Με θλίβει πολύ αυτό που συνέβη τώρα, γιατί θυμάμαι ακόμη την πρώτη μέρα που βγήκε το MEGA στον «αέρα» το ’89. Ουσιαστικά, εγώ γνωστή στον κόσμο έγινα μέσα από την «Πολυκατοικία» και με στενοχωρεί πολύ αυτή η κατάσταση στο κανάλι. 
Ως ηθοποιός, έχω περισσότερες πιθανότητες να βρω στα σίριαλ ενός νέου καναλιού, το μεγάλο πρόβλημα το έχει το τεχνικό επιτελείο των καναλιών που πολύ δύσκολα θα απορροφηθεί κάπου αλλού.
Με όλα αυτά που συμβαίνουν πια στη δουλειά σου και τη δουλειά μας, σκέφτηκες να τα παρατήσεις;
«Ευτυχώς από το 2008 μέχρι σήμερα δεν έχω σταματήσει να δουλεύω, με εξαίρεση βέβαια τη χρονιά που γέννησα την κόρη μου. Ναι μεν υπήρχαν δυσκολίες, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να σκεφτώ ένα Plan B.
jvwxw294zh5u45z
Υπήρξαν στιγμές της ζωής σου που έμεινες χωρίς λεφτά;
«Εννοείται, την πρώτη εποχή που κατέβηκα στην Αθήνα και ήμουν τελείως μόνη μου. Μόλις είχα ξεκινήσει γυρίσματα στην «Πολυκατοικία» και περίμενα με μεγάλη αγωνία πότε θα πληρωθώ. 
Τους είχα παρακαλέσει, λοιπόν, να μου δώσουν μια προκαταβολή, γιατί δεν θα μπορούσα αλλιώς να καλύψω τα έξοδα μου για να έρθω στο γύρισμα. 
Με λυπήθηκαν οι άνθρωποι και κάτι μου έδωσαν!» δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελληνίδα πρωταγωνίστρια: «Δεν είχα λεφτά ούτε να πάω στο γύρισμα…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3142962493092930257
Σχόλια
item