Ρόδος: Τσιγγάνα επιτέθηκε και δάγκωσε άνδρα του Λιμενικού Ρόδος: Τσιγγάνα επιτέθηκε και δάγκωσε άνδρα του Λιμενικού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρόδος: Τσιγγάνα επιτέθηκε και δάγκωσε άνδρα του Λιμενικού

Ρόδος: Τσιγγάνα επιτέθηκε και δάγκωσε άνδρα του Λιμενικού

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων τουριστών.

Εικόνες ντροπής διαδραματίστηκαν την Παρασκευή λίγο μετά τις 3 το απόγευμα κοντά στο λιμάνι της Ρόδου, όταν τσιγγάνα που βρισκόταν σε... υπηρεσία κοντά στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού, επιτέθηκε σε συμπολίτη μας που της έκανε παρατήρηση, ενώ στη συνέχεια όρμησε και δάγκωσε και έναν λιμενικό όταν επιχείρησε να της βάλει χειροπέδες!

Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο  κρουαζιερόπλοιο “Musica”.

Όλα ξεκίνησαν όταν συμπολίτης μας που διατηρεί κατάστημα στην Παλιά Πόλη, περνώντας από το σημείο που βρισκόταν η τσιγγάνα ζητιανεύοντας με τα δυό της παιδιά, της έκανε παρατήρηση να φύγει και να σταματήσει να ενοχλεί τους τουρίστες.

Η αντίδραση της τσιγγάνας ήταν απίστευτη, αφού σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω του, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.

Ο συμπολίτης μας ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα και τότε η ίδια του έριξε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι με νερό!

Ο ένας από τους δύο λιμενικούς την ακινητοποίησε και ο δεύτερος της πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να στείλει στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και να γίνει έτσι η σχετική σύλληψη.

Την ώρα που περίμεναν να έρθουν οι αστυνομικοί, η τσιγγάνα αιφνιδιαστικά κινήθηκε στο μέρος του λιμενικού και τον δάγκωσε στο χέρι!

Ο λιμενικός αντέδρασε ψύχραιμα και την απομάκρυνε με ήπιο τρόπο, όπως περιέγραψαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια, η τσιγγάνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ενώ ο λιμενικός στο νοσοκομείο για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: www.rodiaki.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ρόδος: Τσιγγάνα επιτέθηκε και δάγκωσε άνδρα του Λιμενικού
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2557615737719913237
Σχόλια
item