Γιάννενα: Λευκός καπνός για τη Λευκή Νύχτα Γιάννενα: Λευκός καπνός για τη Λευκή Νύχτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Λευκός καπνός για τη Λευκή Νύχτα

Γιάννενα: Λευκός καπνός για τη Λευκή Νύχτα

Καθοριστικής σημασίας για την θετική άποψη της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου για τη διοργάνωση της πρώτης «Λευκής Νύχτας» στην πόλη αποδείχθηκε η κοινή επιστολή 120 εμπόρων και καταστηματαρχών, που ζήτησαν τη θετική απόφαση, όπως και τελικά έγινε.

Το βράδυ της Πέμπτης το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου συνεδρίασε και με ψήφους πέντε υπέρ και τρία κατά αποφάσισε να υποστηρίξει τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Οκτωβρίου.


Οι λεπτομέρειες της συμμετοχής των μελών του Εμπορικού Συλλόγου στη «Λευκή Νύχτα» θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο σε ένα πρώτο επίπεδο, όπως τόνισε ο πρόεδρος Γ. Νταλαμάγκας είναι αυτονόητο ότι θα υπάρξουν προσφορές, οι οποίες έτσι κι αλλιώς ξεκινούν από την Τρίτη 1 Νοεμβρίου.


Τα καταστήματα θα ανοίξουν το Σάββατο στις 7 το απόγευμα και θα παραμείνουν ανοιχτά ως τα μεσάνυχτα.


«Μετά από πολλή σκέψη και με γνώμονα και την επιστολή με τις υπογραφές των 120 συναδέλφων αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης. Θεωρούμε ότι είναι μία καλή ημερομηνία, που θα υπάρχει αρκετές κόσμος στην περιοχή. 


Είναι και για τον Εμπορικό Σύλλογο και για την πόλη ένα πείραμα και θεωρούμε ότι δε χάνουμε κάτι εάν το δοκιμάσουμε», τόνισε αρχικά ο κ. Νταλαμάγκας προσθέτοντας ότι το επόμενο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου που θα προκύψει από τις εκλογές ανάδειξης της νέας διοίκησης ενδέχεται να αποφασίσει  για την διοργάνωση της επόμενης «Λευκής Νύχτας» και όχι για την υποστήριξή της.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου απευθύνθηκε στην Ένωση Ξενοδόχων αλλά και στο Σύλλογο Εστίασης, από τους φορείς που πρωτοστάτησαν στη διοργάνωση και συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή, ζητώντας να κάνουν και αυτοί ειδικές προσφορές εκείνη την ημέρα.


«Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι δεν μπορεί να υποστηριχθεί μία τέτοια εκδήλωση μόνο από τους εμπόρους. 


Οφείλουν να βοηθήσουν και οι ξενοδόχοι και τα καταστήματα εστίασης για την επιτυχία της διοργάνωσης, συμμετέχοντας με προσφορές και βοηθώντας και αυτοί τα εμπορικά καταστήματα. 

Η «Λευκή Νύχτα» δεν απευθύνεται στους Γιαννιώτες καταναλωτές, αλλά σε όλους εκείνους τους επισκέπτες που θα βρίσκονται για το τριήμερο στα Γιάννινα και σε άλλους που θα έρθουν μόνο για εκείνη την ημέρα, ώστε να δουν την αγορά της πόλης, που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε από άλλες αγορές πόλεων της χώρας», κατέληξε ο κ. Νταλαμάγκας.

ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Λευκός καπνός για τη Λευκή Νύχτα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8665470523792011670
Σχόλια
item