Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της! Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της!

Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της!

Σαν βόμβα έσκασε χθες, η είδηση του χωρισμού της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Σάββα Γκέντσογλου. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το σπίτι τους στα νότια προάστια. 


Αν και δεν έχουν παντρευτεί, οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια του παιδιού τους.
«Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μεγάλες και τις τελευταίες εβδομάδες χτύπησαν κόκκινο, με αποτέλεσμα ο 26χρονος μέσος να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια όπου ζούσε με τη μητέρα του παιδιού του. 

Άνθρωποι του περιβάλλοντος ζευγαριού υποστηρίζουν ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους εδώ και καιρό, τα οποία προσπαθούσα να επιλύσουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για συγκεκριμένη αιτία που πυροδότησε την έκρηξη κι έφερε το χωρισμό» ανέφερε το δημοσίευμα σε ένα σημείο.

Από την άλλη, η Αγγελική συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Χθες, ταξίδεψε μέχρι την Ζάκυνθο και ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού της.

Μια selfie στην οποία ευχαριστεί το κοινό για την αγάπη του. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Αγγελική Ηλιάδη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3667153644100353211
Σχόλια
item