Ελένη Φουρέιρα: Επικεντρώνεται στην καριέρα της και απολαμβάνει τη μοναξιά της Ελένη Φουρέιρα: Επικεντρώνεται στην καριέρα της και απολαμβάνει τη μοναξιά της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Φουρέιρα: Επικεντρώνεται στην καριέρα της και απολαμβάνει τη μοναξιά της

Ελένη Φουρέιρα: Επικεντρώνεται στην καριέρα της και απολαμβάνει τη μοναξιά της
Ενώ φήμες ήθελαν την Ελένη Φουρέιρα να έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Σουηδό νικητή της Eurovision του 2015, Μανς Ζελμερλόου, οι κοντινοί της άνθρωποι δηλώνουν ότι η όμορφη τραγουδίστρια, μετά το χωρισμό που πέρασε, θέλει να επικεντρωθεί στην καριέρα της, χωρίς να αγχώνεται για το αν και πότε θα μπει ένας καινούριος σύντροφος στη ζωή της.

Η ίδια σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, μοιάζει χαλαρή και ήρεμη αυτήν την περίοδο, απολαμβάνοντας την επιτυχία που έχει στο νυχτερινό κέντρο Fantasia”,δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Πέτρο Ιακωβίδη

Μάλιστα, όταν οι φίλοι της την ενημερώνουν για τα δημοσιεύματα που την θέλουν καταρρακωμένη και απαρηγόρητη, η ίδια προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με χιούμορ τραγουδώντας“Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά”.Ακόμα και αν βρεθεί νέος έρωτας στη ζωή της, η Ελένη είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην “κάψει” την ερωτική της ζωή, προβάλλοντάς τη στα μέσα. “Έχω ζήσει τρομερό κυνηγητό από τους φωτογράφους. 

Όπου κι αν πήγαινα, με κυνηγούσαν πίσω από το αυτοκίνητο. Δεν μου αρέσει η προσωπική μου ζωή να παίρνει δημοσιότητα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να βάλω φρένο. 

Είτε χωρίσω είτε παντρευτώ με κάποιον, δεν θα βγω ποτέ να το πω και να το διατυμπανίσω. Αλλά ούτε και να μιλήσω για τη σχέση μου”, είχε δηλώσει η Ελένη στο παρελθόν! 
Η ίδια είχε δηλώσει όταν ξεκίνησαν οι φήμες:”Ό,τι και να πω βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα, άρα δεν έχει κανένα νόημα. 

Δεν μπαίνω πια στη διαδικασία να απαντώ. Κάποτε το έκανα... Τώρα θέλω να ηρεμήσω, να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή, τη χαρά, τη λύπη, τη στεναχώρια μου”.

Η όμορφη τραγουδίστρια, αρνούμενη να πει κάτι περισσότερο για το χωρισμό τους, είχε δηλώσει: “Όταν πρέπει κάτι να τελειώσει, τελειώνει και πας παρακάτω. 

Αυτό το παρακάτω πρέπει να το διεκδικήσεις. Βρίσκω τη δύναμη από τη δουλειά και τον εαυτό μου. Η ζωή είναι μια πάλη”.

tlife.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελένη Φουρέιρα: Επικεντρώνεται στην καριέρα της και απολαμβάνει τη μοναξιά της
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3500314781214536454
Σχόλια
item