Γιάννενα: Δωρεάν μετακίνηση για την Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ Γιάννενα: Δωρεάν μετακίνηση για την Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Δωρεάν μετακίνηση για την Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ

Γιάννενα: Δωρεάν μετακίνηση για την Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ
Στην Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ καλεί το σωματείο συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ιωαννίνων όλους τους συνταξιούχους και τις οργανώσεις με ανακοίνωσή του. Συγκεκριμένα:
Μας πετσοκόβουν καθημερινά χωρίς δισταγμό αφού οι συντάξεις μας κύριες και επικουρικές έγιναν προνοιακά επιδόματα  περικόβουν ΕΚΑΣ και μέρισμα.
Μας αποκλείουν από την υγεία , την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Μας φορτώνουν καθημερινά με νέα φορολογικά βάρη όπως ο ΕΝΦΙΑ και τόσα άλλα.
Κατήργησαν κάθε κοινωνική παροχή και μας οδήγησαν στην απόλυτη κατάντια.
Ακόμη και τα παιδιά μας τα κατάντησαν σύγχρονους δούλους.

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι
Τέρμα η αναμονή δεν μας έμεινε τίποτε άλλο παρά :
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ –ΟΡΓΑΝΩΣΗ –ΑΓΩΝΑΣ
Όλα την Πέμπτη 6 του Οκτώβρη 2016 στην Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ που οργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές  οργανώσεις ΙΚΑ- ΕΛΤΑ- ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – ΟΑΕΕ - ΝΑΤ –ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ.
Για να διεκδικήσουμε την απόδοση στο ακέραιο, τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, το ΕΚΑΣ, τα μερίσματα, την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης και ότι άλλο μας έχει αφαιρεθεί.
Να γίνει ανακεφαλαιοποίηση των ταμείων μας.
Να απαιτήσουμε την παροχή δημόσιας υγείας και δωρεάν περίθαλψης σε όλους.
Με άμεση ενίσχυση των δημόσιων υποδομών με έμψυχο και λοιπό υλικό καθώς και την επαναφορά των κοινωνικών παροχών που έχουν περικοπεί.
Καμία μείωση στο αφορολόγητο των συνταξιούχων αν και ετοιμάζουν φορολογία από το πρώτο ευρώ.
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 8:30 ΑΠΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
Πληροφορίες (για τη μετάβαση στην Άρτα στις 6 Οκτώβρη 2016 ημέρα  Πέμπτη), στο τηλέφωνο 26510 29157 ώρες απογευματινές .
vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Δωρεάν μετακίνηση για την Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην ΆΡΤΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1787866205393036664
Σχόλια
item