Πρέβεζα: Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης Πρέβεζα: Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης

Πρέβεζα: Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης
Ανοίγει ξανά για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης, καθώς ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Αριστείδης Μπαλτάς, αποφάσισε την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο κάλυψης  άμεσων αναγκών των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας μας.
Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού αποφάσισε την πρόσληψη τριών ατόμων – δύο φυλάκων και ενός εργάτη – για τον αρχαιολογικό χώρο της Κασσώπης.
Οι νέοι υπάλληλοι θα εργαστούν με τετράμηνες συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.
"Επί της ουσίας, το πρώτο βήμα έγινε και  σηματοδοτεί την πολιτική βούληση αυτής της κυβέρνησης για ανάδειξη και προστασία των πολιτιστικών μας μνημείων, παρά τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Κ. Μπάρκας, βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ..
Παράλληλα, το «άνοιγμα» του αρχαιολογικού χώρου της Κασσώπης θα δώσει τη δυνατότητα στους κατοίκους της περιοχής, αλλά  και στους επισκέπτες , να γνωρίσουν καλύτερα την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου.
pamepreveza.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανοίγει για το κοινό ο αρχαιολογικός χώρος της Κασσώπης
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 4301097252964860730
Σχόλια
item