Οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Νοστράδαμου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και το αύριο στην Ευρώπη Οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Νοστράδαμου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και το αύριο στην Ευρώπη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Νοστράδαμου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και το αύριο στην Ευρώπη

Οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Νοστράδαμου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και το αύριο στην Ευρώπη
Τα οράματα που παίρνουν σάρκα και οστά στο σήμερα
Διαβάστε τις προφητείες του Νοστράδαμου:
Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς
Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.
Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, ‘λάδα’ εκ του ‘λας’ που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»).


Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).
Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης
Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.
Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση.
Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι οποίοι θα ενισχυθούν από την Ρωσία του Πούτιν.)
Οι G20 για την Ελλάδα
Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.
Epirusblog Gr
5 of 5
Οι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ προφητείες του Νοστράδαμου για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας και το αύριο στην Ευρώπη
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1070307869901900446
Σχόλια
item