Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά;» Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά;» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά;»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά;»
Συνέντευξη παραχώρησε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και στο τεράστιο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Πληρώνεσαι καλά για τη σειρά στην Κύπρο;
Μήπως είσαι εφοριακός (σ.σ.: γελάει); Παίρνω λεφτά τα οποία δείχνουν ότι με σέβονται, εμένα και τα χρόνια που έχω στη δουλειά. Αυτό σου αρκεί;
Πώς είδες τη διαδικασία με τις τηλεοπτικές άδειες;
Τραγική, πώς να τη δω; Τι σκηνικό θρίλερ είναι αυτό που ζούμε; Πώς λένε να μείνουν τέσσερα μόνο κανάλια; Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά; Αγρίεψε το τοπίο τρομερά! 
Ότι πρέπει να πληρώσουν τα χρέη τους, ναι, είναι αλήθεια και πρέπει να συμβεί. Και οφείλουν να πληρώσουν και ηθοποιούς-συντελεστές που έχουν μείνει απλήρωτοι. 
Αλλά μην πας και απαγορεύεις και λες ρητά και κατηγορηματικά: μόνο τέσσερις. Τι είναι αυτό; Παίρνουν το μαχαίρι και κόβουν ό,τι τους κάτσει! Κόβουν και τα Θρησκευτικά; Έχετε τρελαθεί, παιδιά; Τι τακτικές είναι αυτές; Έλεος!
Σε απογοήτευσε ο Αλέξης Τσίπρας που ψήφισες;
Με δυσκόλεψε πάρα πολύ, αλλά ακόμα περιμένω ότι θα βρει λύσεις για τους συνταξιούχους που κλαίνε έξω από τα ΑΤΜ, για τους άνεργους που είναι τόσο πολλοί... 
Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη. Δεν συμφωνώ καθόλου με τον μισθό των 500 ευρώ μεικτών. Ζει ο Τσίπρας με 500 ευρώ μεικτά; Ας μας απαντήσει! Τι είναι αυτά; Είμαι έξαλλη! 
Tι φταίμε εμείς αν τα έφαγαν κάποιοι και το σινάφι τους; Πες μου, τι φταίμε; Τι; Πες! Γιατί πρέπει εγώ που έχω δουλέψει σαν σκυλί για να αποκτήσω δύο σπίτια, να πληρώνω τέτοιο ΕΝΦΙΑ; Γιατί μας βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό; 
Υπήρξε επιπόλαιος ο Τσίπρας, το είπε και μόνος του. Ελπίζω να πάψει να είναι και να δει πια καθαρά τα πράγματα, να κινηθεί άμεσα.
Τι κάνει ευτυχισμένη την Ελισάβετ εκτός από την υποκριτική; Να σε χαλαρώσω, κλείνοντας...
Ουφ, με φούντωσες και τώρα θες να χαλαρώσω (σ.σ.: γελάει). Με κάνουν ευτυχισμένη η κόρη μου, οι φίλοι μου, τα ταξίδια, το διάβασμα, οι ωραίες ταινίες, οι έξυπνοι άνθρωποι, οι δοτικοί, οι γενναιόδωροι.
Πηγή: Real
Epirusblog Gr
5 of 5
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Πώς θα αφήσουν τόσο κόσμο στον δρόμο χωρίς λεφτά;»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 279511281021446643
Σχόλια
item