Νάντια Μπουλέ: Γιατί αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση; Νάντια Μπουλέ: Γιατί αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νάντια Μπουλέ: Γιατί αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση;

Νάντια Μπουλέ: Γιατί αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση;
Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τους λόγους που άφησε την τηλεόραση και μεταπήδησε στο θέατρο.
Η Νάντια Μπουλέ τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση και ασχολείται περισσότερο με τις τέχνες. 
Σε συνέντευξη που έδωσε, η ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε για την απόφαση που πήρε να αφήσει την τηλεόραση και να μεταπηδήσει στο θέατρο.
«Έχω ακούσει πολλά – σε πολύ μεγάλο βαθμό και άκυρα πράγματα και άδικα. Δεν το λέω με παράπονο, δεν θεωρώ ότι έγινε κάτι σε μένα που δεν έγινε σε άλλους. Απλά σε εμένα έγινε και σε πολύ μεγάλο βαθμό. 
Ήταν μια περίοδο που απασχολούσα πολύ. Αλλά με τρόπο που δεν μπορούσα να ελέγξω και να κάνω κάτι γι' αυτό. Ήταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο και με τρόπο άδικο κατά τη γνώμη μου. 
Αλλά μαθαίνεις να πηγαίνεις παρακάτω. Δεν ήταν αυτός ο λόγος που αποστασιοποιήθηκα. 
Ο βασικός λόγος ήταν πως ένιωσα να οριμάζω και ότι ανακαλύπτω καινούργια μονοπάτια για μένα. Με πήγε το πράγμα προς τα εκεί και έδωσα μεγάλη βάση. 
Βρήκα και ανθρώπους πιο ουσιαστικούς στο θέατρο... Εννοώ ότι στο θέατρο δεν υπάρχει αυτή η έντονη, μαζική προβολή της τηλεόρασης και ο σχολιασμός ο τόσο άμεσος. 
Κάποιος στο θέατρο πρέπει να έρθει να πληρώσει για να σε δει, να ντυθεί, να φύγει από το σπίτι του, να έρθει συνειδητά να σε δει. 
Οπότε η κριτική που σου ασκεί – τις περισσότερες φορές, όχι πάντα- είναι πιο ουσιαστική. Στην τηλεόραση σε βλέπει οποιοσδήποτε, σε αλλάζει κανάλι, σε ξαναβάζει... Είναι πολύ πιο εκτεθειμένος».

Epirusblog Gr
5 of 5
Νάντια Μπουλέ: Γιατί αποφάσισε να αφήσει την τηλεόραση;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1641298493085338790
Σχόλια
item