Η Καραβάτου αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια για το δεύτερο παιδί και τις φήμες για χωρισμό Η Καραβάτου αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια για το δεύτερο παιδί και τις φήμες για χωρισμό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Καραβάτου αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια για το δεύτερο παιδί και τις φήμες για χωρισμό

Η Καραβάτου αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια για το δεύτερο παιδί και τις φήμες για χωρισμό

«Όταν λοιπόν βρεθήκαμε με τον Κρατερό, ο οποίος είναι επίσης μοναχοπαίδι, είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά ίσως και για αλλάξουμε αυτό δεδομένο που υπήρχε στη δική μας ζωή».


Μια ολοκληρωμένη ζωή τόσο στα προσωπικά της όσο και στα επαγγελματικά της βιώνει η Κατερίνα Καραβάτου, αφού στο σπίτι ζει την απόλυτη ευτυχία με την κόρη της Αέλια και τον μπέμπη της, ενώ και στην δουλειά της παρουσιάζει μια εκπομπή με το έτρερον ήμισυ, Κρατερό Κατσούλη με τον οποίο έχουν συνεννόηση και πάνε καλά στα νούμερα.
Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, και μίλησε για το ποιανού ήταν η επιθυμία του δεύτερου παιδιού, αλλά και τις φήμες χωρισμού της με τον Κρατερό, αφού υπάρχει αυτή η εντύπωση, ότι όταν τα ζευγάρια δουλεύουν πολύ μαζί, κάποια στιγμή έρχεται η ρήξη.
Ο δημοσιογράφος με αφορμή το διαζύγιο Jolie-Pitt, ρώτησε την Κατερίνα υποθετικά πάντα, αν θα την άγχωνε το ενδεχόμενο ενός χωρισμού: «Μην μου λες για διαζύγια σε παρακαλώ γιατί αγχώνομαι! Δεν θέλω να μιλάω για χωρισμούς ούτε καν υποθετικά. Μέχρι τώρα δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο, αλλά όλοι οι άνθρωποι στη ζωή τους έχουν κακές στιγμές. 
Θυμάμαι όταν πριν 2 χρόνια «έχασα» τον πατέρα μου και δεν ήξερα πώς να διαχειριστώ την απώλεια του. Μου συμπεριφέρθηκαν με πολύ μεγάλη διακριτικότητα. Αντίστοιχα και ο κόσμος μέσω της διάδρασης μας στα social media. Πήρα τόση πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που ήθελαν να απαλύνουν τον πόνο μου, που πραγματικά δεν το πίστευαν», απάντησε η Κατερίνα Καραβάτου.
Όσο για τη φημολογία που θέλει τα ζευγάρια που συνεργάζονται τηλεοπτικά να χωρίζουν, τόνισε: «Έχεις λυσσάξει πια με τα διαζύγια (γέλια). Το έχω διαβάσει ήδη αυτό κάπου, αλλά κάτι που δεν ισχύει το προσπερνάς και δεν δίνεις σημασία. Ο καθένας πια μπορεί δυστυχώς να γράφει ό,τι θέλει».
Στο τέλος η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε, ότι το δεύτερο παιδί ήταν σφοδρή επιθυμία του Κρατερού και εξηγεί γιατί θέλουν και οι δύο να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια: «Πολύ σωστά. Δεν ήμουν ένα δυστυχισμένο μοναχοπαίδι που τριγυρνούσε στους δρόμους, ευτυχώς οι γονείς μου με μεγάλωσαν πάρα πολύ όμορφα. 
Όταν λοιπόν βρεθήκαμε με τον Κρατερό, ο οποίος είναι επίσης μοναχοπαίδι, είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά ίσως και για αλλάξουμε αυτό δεδομένο που υπήρχε στη δική μας ζωή. Θέλαμε να φτιάξουμε μια μεγάλη οικογένεια, για εμάς είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα που σήμερα έχουμε δύο παιδιά. 
Τρελαίνομαι από την χαρά μου που αύριο η Αέλια θα λέει «ο αδερφός μου». Αν δεις πως χαμογελάει ο μπέμπης στην Αέλια όταν τον έχει στην αγκαλιά της, θα καταλάβεις τι εννοώ. Ο Κρατερός επέμενε για ένα δεύτερο παιδί, εγώ για να είμαι ειλικρινής είχα χάσει λίγο το κουράγιο μου. Τελικά έκανε πολύ καλά που επέμενε»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Η Καραβάτου αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια για το δεύτερο παιδί και τις φήμες για χωρισμό
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6843460941270508641
Σχόλια
item