Πρέβεζα: Επεισόδιο στο νοσοκομείο Πρέβεζας - Μπήκε με «χίλια» στο προαύλιο, επενέβη η αστυνομία Πρέβεζα: Επεισόδιο στο νοσοκομείο Πρέβεζας - Μπήκε με «χίλια» στο προαύλιο, επενέβη η αστυνομία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Επεισόδιο στο νοσοκομείο Πρέβεζας - Μπήκε με «χίλια» στο προαύλιο, επενέβη η αστυνομία

Επεισόδιο στο νοσοκομείο Πρέβεζας - Μπήκε με «χίλια» στο προαύλιο, επενέβη η αστυνομία

Επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να προχωρά σε προσαγωγή ενός ατόμου. 

Όλα ξεκίνησαν στις 20:30 το βράδυ όταν Ι.Χ. εισήλθε στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου με υπερβολική ταχύτητα. 

Ο οδηγός καβάλησε το πλακόστρωτο και σταμάτησε λίγο πριν το κυλικείο, βγήκε από το όχημα, ούρησε πάνω σε δίκυκλα που ήταν παρκαρισμένα και εισήλθε εντός του κτηρίου, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όσους βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό. 

Στην προσπάθειά του, υπάλληλος της ασφάλειας του νοσοκομείου, να δει τι συμβαίνει, δέχθηκε απειλές και ύβρεις αρχικά εντός του χώρου του νοσοκομείου και στην συνέχεια στον αύλειο χώρο. 

Το επεισόδιο συνεχίστηκε και εκτός κτηρίου και τα όσα διαδραματίστηκαν έκαναν ασθενείς και συνοδούς να βγουν στα μπαλκόνια, από τις φωνές. 

Ο εν λόγω άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε δικό του άτομο που νοσηλεύονταν, μπήκε στην συνέχεια πάλι στο αυτοκίνητο και σε κατάσταση εκτός εαυτού το οδήγησε στην πίσω πλευρά του κτηρίου. 

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε προχώρησε στην προσαγωγή του. Ωστόσο δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε μια τέτοια συμπεριφορά. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν δίστασε να επιτεθεί λεκτικά και στους αστυνομικούς. 

Πάντως, φαίνεται πως βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε φθάσει στο νοσοκομείο με το Ι.Χ. του από περιοχή της Βόνιτσας.  

pamepreveza.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Επεισόδιο στο νοσοκομείο Πρέβεζας - Μπήκε με «χίλια» στο προαύλιο, επενέβη η αστυνομία
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 8625608161741779031
Σχόλια
item