Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα» Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην «Αγορά» μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι.


-Από τον περασμένο Μάιο και με αφορμή μια συνέντευξη σου φαίνεται πως απαντάς πια πιο απενεχοποιημένα σε ερωτήσεις για την προσωπική σου ζωή. Τι έχει αλλάξει που σε έχει… αλλάξει;
Στην πραγματικότητα τίποτα. Απλά την περσινή σεζόν λόγω της εκπομπής κάποια πράγματα για την προσωπική μου ζωή ίσως ενδιέφεραν λίγο παραπάνω. 
Βγήκαν κάποια περισσότερα δεδομένα για μένα στην επιφάνεια, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική μου επιδίωξη να συμβεί. Αν αυτό συνέβαινε μερικά χρόνια πριν, μπορεί να με έπιανε ένας μικρός πανικός. 
Τώρα όμως βιώνω μια πολύ ήσυχη και ισορροπημένη φάση της ζωής μου. Πλέον είμαι πιο χαλαρή με όσα βγαίνουν στην επιφάνεια για την ζωή μου. Βέβαια βγαίνουν και κάποια που δεν έχουν καμία βάση, αλλά δεν πειράζει…
-Όπως για παράδειγμα ότι παντρεύεστε με τον Αλέξανδρο Φρανζολίνι;
Τώρα έχω αγχωθεί με όσα διαβάζω! Να πάω να ραφτώ, να μην πάω; (γέλια) Που να ρωτήσω να μου πουν; Γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω κάτι για αυτό.
-Οπότε να φανταστούμε ότι δεν έχει γίνει κι επίσημη πρόταση με μονόπετρο, τριαντάφυλλα, βιολιά κτλ…
Όχι δεν υπήρξε πρόταση γάμου.
-Αν σου γίνει, ξέρεις μέσα σου τι θα απαντήσεις;
Αν μου γίνει, θα σε πάρω τηλέφωνο να στο πω.
-Ο συγκεκριμένο άνθρωπος σου έχει γεννήσει την επιθυμία για ένα τρίτο παιδί;
Θα σου το θέσω διαφορετικά το θέμα κι εσύ θα βγάλεις τα συναισθήματα σου. Γενικότερα την τελευταία τριετία ωριμάζει μέσα μου η σκέψη για ένα ακόμη μωρό. Για την ακρίβεια δεν είμαι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού. Επειδή, λοιπόν, βρίσκομαι σε αυτή την φάση της ζωής μου οποιαδήποτε επιλογή συντρόφου μπορεί να κάνω θα μπορούσε εν δυνάμει να καλύπτει τις προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Αυτά όμως είναι πολύ σημαντικά θέματα όταν έχεις ήδη άλλα δύο παιδιά και σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να τα πάρω ελαφριά την καρδία. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση ξέρεις.
-Η Ντορέττα ως σύντροφος πως είναι;
Αυτά συνήθως είναι θέματα που τα συζητάμε μεταξύ μας. Φαντάζομαι ότι για να είναι ακόμη εδώ κάτι καλό θα υπάρχει, κάτι καλό θα έχω.
-Τι πράγματα θαυμάζεις στον Αλέξανδρο;
Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλω να πολυαναλύω τίποτα από όλα αυτά. Πολλά θαυμάζω!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Στον Αλέξανδρο θαυμάζω πολλά πράγματα»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4003599758802355927
Σχόλια
item